PERSONAL TRAINING -PALVELUIDEN EHDOT

Sopimus koskee ELIXIAn henkilökohtaisen valmennuksen (PT) ostamista koskevia ehtoja ja velvoitteita. Sopimukseen sovelletaan ELIXIAn yleisiä sopimusehtoja.

Personal Training -palveluiden ehdot

 1. Jäsen vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on yleisesti ottaen hyvä ja sallii liikuntaharjoittelun ilman erityisiä riskejä.

 2. Sopimus on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen lukuun ottamatta 50 harjoituskerran paketteja, jotka ovat voimassa 16 kuukautta ostopäivästä. Kaikki harjoituskerrat on käytettävä sopimuksen voimassaolon aikana.

 3. Jäsenellä on ”palautusoikeus” tekemällä kirjallinen ilmoitus ELIXIAan 14 päivän kuluessa PT-sopimuksen laatimisesta, lukuun ottamatta (verotuksellisista syistä) liikuntamaksuseteleillä maksettuja PT-paketteja tai niiden osia. Niitä harjoituskertoja, jotka on ehditty käyttää, ei hyvitetä. PT-paketin aloittaminen on ostopäätös. Paketin aloittamisen jälkeen sen voi perua vain syistä, jossa asiakkaan terveys estää harjoittelun pysyvästi (dokumentti vaaditaan).

 4. ELIXIA ei hyvitä käyttämättömiä PT-harjoituskertoja, paitsi niissä tapauksissa, joissa jäsen irtisanoo jäsenyytensä erityistilanteessa, vrt. ELIXIAn jäsenyyden yleiset ehdot kohta 7.4.

 5. ELIXIA pidättää itsellään oikeuden vaihtaa jäsenelle tarvittaessa toisen Personal Trainerin.

 6. PT60 on 55 minuuttia kestävä harjoitus PT:n kanssa. PT30 on 25 minuutin harjoitus PT:n kanssa.

 7. Jos jäsen saapuu myöhässä varatulle PT-tunnille, tunnin alku lasketaan alkaneeksi alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Jos Personal Trainer on myöhässä yli 5 minuuttia, jäsen saa uuden tapaamisen maksutta.

 8. Harjoituskerran peruutus on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Jos harjoituskerta perutaan myöhemmin tai jäsen ei saavu tunnille, tapaamiskerta katsotaan käytetyksi. Peruutus tulee tehdä ohjaavalle Personal Trainerille.

 9. Personal Training -harjoittelu tapahtuu ELIXIAn tiloissa tai sen välittömässä läheisyydessä. Harjoittelua ei saa tehdä kilpailevissa liikuntakeskuksissa.

 10. Mikäli jäsen ostaa Personal Training -palveluita laskulla maksettavaksi, palveluntarjoalla on oikeus tarkistaa jäsenen luottotiedot.

Osamaksun ehdot

 1. Osamaksun eräpäivä on kunkin kuukauden 20. päivä.

 2. Osamaksun erät veloitetaan kuukausittain jäsenen harjoitusmaksun yhteydessä jäsenellä voimassa olevan maksutavan mukaisesti ensimmäisestä mahdollisesta laskutuksesta alkaen.

 3. Jos ELIXIAn jäsenyys päättyy ennen PT-sopimuksen osamaksun suorittamista, loppusumma on maksettava kokonaisuudessaan ELIXIAan.