YHDISTÄÄ IHMISET & MAHTAVAT TREENIMAHDOLLISUUDET. LATAA TÄNÄÄN!

INSPIROIDU

Get inspired

Treenaaminen on yksinkertaisesti hauskaa, kun olet inspiroitunut - ja tämä applikaatio inspiroi sinua!

Tutustu uusiin treeneihin tai valitse suoraan jokin vanhoista suosikeistasi. Haluatko lisää haastetta? Tervetuloa osallistumaan yhteen tai useampaan treenihaasteistamme. Tai ehkä olet kuten me ja inspiroidut, kun treenaat yhdessä ystäviesi kanssa? Uuden sovelluksemme sosiaaliset toiminnot ovat loistavia yhteisölliseen treenaamiseen! Lisää ystäviä, kutsu heitä ryhmäliikuntatunneille tai tykkää ja kommentoi heidän treenejään* (*Sosiaaliset toiminnot ovat valinnaisia ja voit kytkeä ne halutessasi pois päältä.).

ETSI, LÖYDÄ & VARAA TREENEJÄ

SATS App - Søk finn & book treninger

Varaamisen pitää olla helppoa, ja siksi teimme siitä yksinkertaista.

Etsi, varaa tai liity mukaan treeneihin ELIXIA-applikaatiossa. Löydä itsellesi täydellinen ryhmäliikuntatunti, varaa Personal Training -tapaamisia. Löydät sovelluksesta myös valmiita treeniohjelmia kuntosalille. Jos ryhmäliikuntavarauksissasi tapahtuu muutoksia, ilmoitamme siitä sinulle.

PYSY KARTALLA HARJOITUKSISTA

Vierailusi keskuksissamme (kuntosalikäynnit, ryhmäliikuntatunnit ja Personal Training -tapaamiset) kirjautuvat automaattisesti harjoittelupäiväkirjaasi.

DIGITAALINEN JÄSENKORTTI

SATS App - Din perfekte treninspartner

Kirjaudu sisään applikaatiolla ja etsi sopiva treeniohjelma suoraan sovelluksesta.

Olemme ylpeitä keskuksistamme ja haluamme, että saat parhaan mahdollisen treenikokemuksen. Löydät applikaatiosta digitaalisen jäsenkortin, joten sinun ei tarvitse huolehtia kortin unohtamisesta kotiin. Kun olet kirjautunut sisään keskukseen, löydät sovelluksesta helposti treeniohjelmia, joista saat sekä inspiraatiota että ohjeet liikkeiden suorittamiseen.

LATAA APPLIKAATIO TÄNÄÄN: