Outdoor Vinyasa Flow-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Vinyasa Flow-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Vinyasa Flow Yoga on vaativa hyvän mielen joogatunti, jossa keskitytään yhdistämään joogahengitys eri asanoihin. Tunti kehittää sekä liikkuvutta että voimaa ja sinua ohjaa sertifioitu joogaopettaja.

Vinyasa Flow Yoga on dynaaminen, sujuvasti etenevä hyvän mielen joogatunti. Se on joogahengityksen ja asanat yhdistävä kehoa ja mieltä tasapainottava harjoitus, jossa liikkeet vaihtuvat säännölliseen rytmikkääseen tahtiin. Tunti etenee vaativuudeltaan asteittain asanasta toiseen päätyen usein yhteen haastavampaan asentoon. Kaikilla tunneilla sinua ohjaa sertifioitu Vinyasa Flow Yoga -opettaja.

Vinyasa -järjestelmän kehittäjänä pidetään Krishnamacharyaa - yhtä Intian joogatradition guruista. Kirjassaan "Yoga Makaranda" hän painottaa Vinyasa-liikkeiden tärkeyttä läpi koko joogaharjoituksen sekä niiden merkitystä sarjan sujuvuuden kannalta. Ashtanga Vinyasa Yoga -tyylisuunnan luojan, joka oli yksi Krishnamacharyan oppilaista, ansioista Vinyasa-tekniikasta kehittyi suuri inspiraation lähde monille joogan harrastajille sekä joogaopettajille ympäri maailmaa. Vinyasa Flow Yoga -tunnilla sarja voi kuitenkin ohjaajan mukaan vaihdella tunnista tuntiin, kun Ashtanga Vinyasa Yoga -tunnilla joogasarja asanoineen taas on ohjaajasta riippumatta aina sama.

Vinyasa Flow Yoga voi pitää sisällään vaikutteita useista eri joogan tyylisuunnista. Tunneille onkin siksi luonteenomaista, että ne eivät koskaaan ole sisällöltään täysin samanlaisia. Vinyasa Flow Yoga -tunnilla keskityt enemmän joogaopettajan sinulle antamiin ohjeisiin ja se tarjoaa sinulle erinomaisen haasteen, mutta myös mahdollisuuden hyvään ja vahvaan läsnäoloon läpi koko tunnin. Tunti parantaa liikkuvuttasi ja kehittää voimaa.

 • Kestävyys
  2/4
 • Voima
  3/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  3/4
 • Intensiteetti
  3/4
 • Koreografia
  0/4