Hot Power Pilates on hauska, haastava ja tehokas tunti koko vartalolle rytmikkään musiikin tahtiin. Tunti perustuu pilateksen periaatteisiin, ja liikkeet tehdään joogamatolla pyyhkeen päällä lämmitetyssä salissa. Tunnille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta, mutta tunti sopii parhaiten niille, joilla on jonkin verran aiempaa treenikokemusta. Huomioithan, että tarvitset Hot-tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Pilates alkuperäisessä muodossaan on voimaharjoittelua, jossa keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Myös ryhdillä, tasapainolla, notkeudella ja hengityksellä on pilateksessa tärkeä rooli. Tavoitteena on saada keho tasapainoon. Huomioithan, että HOT-tunnille tarvitset mukaan oman maton sekä ison pyyhkeen.

Hot Power Pilates pohjautuu alkuperäisen pilateksen periaatteisiin, mutta tunti on saanut uuden, raikkaan ja trendikkään muodon. Hot Power Pilates on vaativampi ja haastavampi tunti verrattuna muihin Pilates-tunteihin. Koreografia tehdään mukaansatempaavan musiikin tahtiin, jotta voit haastaa itsesi antamaan kaikkesi.

Liikkeet tehdään joogamatolla pyyhkeen päällä. Tarkista, lainaako liikuntakeskuksesi mattoja vai pitääkö sinun tuoda oma mattosi.  Muista ottaa mukaan vesipullo, koska tällä tunnilla hiki lentää!

Power Pilates- ja Hot Power Pilates -tunneilla on sama sisältö, mutta Power Pilates -tunnit pidetään tavallisessa ryhmäliikuntasalissa ja Hot Power Pilates -tunnit lämmitetyssä salissa.

Tullessasi HOT-tunnille:

Ota mukaasi oma matto. Hygieniasyistä keskus ei lainaa mattoja HOT-tunneilla, mutta voit tarvittaessa ostaa maton vastaanotosta.

- Pukeudu kevyisiin urheiluvaatteisiin! Tunnille ei kannata tulla uimapuvussa, mutta puuvillavaatteet ovat useimmiten tällä tunnilla liian kuumat ja epäkäytännölliset. Suosittelemme siis paitaa ja shortseja, jotka on tehty kevyestä materiaalista.

- Ota mukaasi kaksi pyyhettä – toisen pyyhkeen tulee olla riittävän iso, jotta se peittää tunnilla käytettävän joogamaton, ja toinen pyyhe toimii hikipyyhkeenä. Huomioithan, että iso pyyhe on välttämätön varutse HOT-tunneilla. Hygieniasyistä keskus ei lainaa pyyhkeitä, mutta voit tarvittaessa ostaa pyyhkeet vastaanotosta.

- Ota mukaasi vesipullo (ostettavissa myös keskuksesta) ja huolehdi nesteytyksestä etenkin ennen tuntia ja sen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa tunnille!

 • Kestävyys
  0/4
 • Voima
  3/4
 • Liikkuvuus
  2/4
 • Tasapaino
  3/4
 • Intensiteetti
  4/4
 • Koreografia
  0/4