Digitaaliset työkalut

Tavoitteesi ovat meille tärkeitä! Siksi tarjoamme sinulle työkaluja, joiden avulla saat parhaan mahdollisen tehon harjoittelustasi ja voit nostaa treenisi uudelle tasolle.

Digitaalisten työkalujemme avulla voit varata paikan ryhmäliikuntatunneilta ja seurata treenaamistasi treenipäiväkirjan avulla. Digitaaliset työkalumme sisältyvät kaikkiin jäsenyyksiimme. Voit ottaa digitaalisia työkalujamme käyttöön kirjautumalla osoitteessa elixia.fi tai lataamalla sovelluksemme.

MAKSUTON JÄSENELLE

Tee varaus ryhmäliikuntatunnille

Varaa

ELIXIAn jäsenenä voit varata helposti paikan ryhmäliikuntatunnille missä vain joko verkkosivustomme, sovelluksemme tai liikuntakeskustemme varausasemien kautta. Voit suodattaa hakutulokset helposti liikuntakeskuksen, viikonpäivän, kellonajan, tunnin ja ohjaajan mukaan.

 

Harjoituspäiväkirja

Harjoituspäiväkirja

Treenaaminen on hauskempaa, kun saa tuloksia. Kirjaamalla treenisi harjoituspäiväkirjaan voit helposti selata tietoja myöhemmin ja katsoa, mitä ja miten olet treenannut aiemmin. Harjoituspäiväkirjamme avulla voit seurata sekä ELIXIAlla että muualla tekemiäsi harjoituksia ja kirjata ja kommentoida treenejäsi. Aseta henkilökohtainen tavoite, kuten juosta kymmenen kilometriä alle tunnissa, ja kirjaa edistymisesi jokaisen treenin jälkeen. Tämä motivoi taatusti!

Sovellus

SATS ELIXIA-SOVELLUS

ELIXIA-sovelluksen kautta voit varata ryhmäliikuntatunteja ja merkitä omat suosikkisi. Annamme sinulle treenitottumustesi perusteella vinkkejä uusista tunneista, joista uskomme sinun pitävän. Sovelluksesta näet myös treenihistoriasi, voit etsiä liikuntakeskuksia ja lisätä omia treenejä, esimerkiksi jos olet käynyt juoksulenkillä ulkona. Sovelluksen kautta saat myös ilmoituksen, jos olet jonotuslistalla ryhmäliikuntatunnille ja sinulle on vapautunut paikka tunnilta. Voit myös antaa sovelluksen lisätä kaikki varatut treenisi automaattisesti puhelimesi kalenteriin, näin tulevat varauksesi eivät taatusti pääse unohtumaan.

ELIXIA-sovellus on saatavissa sekä iPhone- että Android-puhelimiin, ja sen voi ladata täältä. Sovellusta päivitetään jatkuvasti, jotta käyttökokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä.

*Sovelluksen käyttö iPhone-puhelimissa edellyttää version iOS6 tai sitä uudemman.

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutiset


;