Digitaaliset työkalut

Tuloksesi ovat meille tärkeitä! Siksi annamme sinulle työkaluja, jotta saat parhaan mahdollisen tehon harjoittelustasi ja jotta voit nostaa harjoittelutuloksesi uusille tasoille.

Digitaalisten työkalujemme avulla voit varata paikan ryhmätreeneistä ja seurata treenaamistasi treenipäiväkirjan avulla. Digitaaliset työkalumme sisältyvät kaikkiin jäsenyyksiimme. Voit ottaa digitaalisia työkalujamme käyttöön kirjautumalla osoitteessa elixia.fi tai lataamalla sovelluksemme.

MAKSUTON JÄSENELLE

Tee varaus ryhmätreeniin

Varaa

Elixian jäsenenä voit varata helposti paikan ryhmätreeniin missä vain joko verkkosivustomme, sovelluksemme tai liikuntakeskustemme varausasemien kautta. Voit suodattaa hakutulokset helposti liikuntakeskuksen, viikonpäivän, kellonajan, treenin ja ohjaajan mukaan.

 

Treenipäiväkirja

Harjoituspäiväkirja

Treenaaminen on hauskempaa, jos saa tuloksia. Kirjaamalla tuloksesi treenipäiväkirjaan voit helposti selata tietoja myöhemmin ja katsoa, mitä ja miten olet treenannut aiemmin. Treenipäiväkirjamme avulla voit seurata sekä Elixialla että muualla suorittamaasi treenaustasi ja kirjata ja kommentoida treenejäsi. Aseta henkilökohtainen tavoite, kuten juosta kymmenen kilometriä alle tunnissa, ja kirjaa edistymiseksi jokaisen treenin jälkeen. Tämä motivoi taatusti!

Sovellus

SATS ELIXIA-SOVELLUS

ELIXIA-sovelluksen kautta voit varata ryhmätreenejä ja kertoa, mitkä treenit ovat suosikkejasi. Annamme sinulle treenitottumustesi perusteella vinkkejä uusista treeneistä, joista uskomme sinun pitävän. Sovelluksesta näet myös treenihistoriasi, voit etsiä liikuntakeskuksia ja lisätä omia treenejä, esimerkiksi jos olet käynyt juoksulenkillä ulkona. Sovelluksen kautta saat myös ilmoituksen, jos olet odotuslistalla ryhmätreeniin ja pääset jonosta varmaan paikkaan treenissä. Voit myös antaa sovelluksen lisätä kaikki varatut treenisi automaattisesti puhelimesi kalenteriin, ettet unohda treeniä enää koskaan.

ELIXIA-sovellus on saatavissa sekä iPhone- että Android-puhelimiin, ja sen voi ladata täältä. Sovellusta päivitetään jatkuvasti, jotta käyttökokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä.

*Sovelluksen käyttö iPhone-puhelimissa edellyttää version iOS6 tai sitä uudemman.

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutiset