Digitaaliset työkalut

Tuloksesi ovat meille tärkeitä! Siksi tarjoamme sinulle apuvälineitä, jotta saisit parhaalla mahdollisella tavalla maksimaalisen tehon irti harjoittelustasi ja tuloksesi aivan uudelle tasolle.

Digitaalisten työkalujen avulla voit varata paikkasi ryhmäliikuntatunneille ja seurata harjoitteluasi harjoituspäiväkirjan avulla.

Saat digitaaliset apuvälineet käyttöösi, kun kirjaudut nettisivuillemme satselixia.fi tai lataat sovelluksemme.

Saat jäsenenä ilmaiseksi:

Varausjärjestelmä

VaraaELIXIAn jäsenenä paikan varaaminen ryhmäliikuntatunneille on helppoa missä tahansa oletkin – netissä, sovelluksen kautta tai liikuntakeskusten varauslaitteilla.

 

Harjoituspäiväkirja

HarjoituspäiväkirjaJotta voi suunnitella tulevaisuutta, on hyvä muistella aiempia harjoituksia. Harjoituspäiväkirjan avulla voit seurata, merkitä ja kommentoida kaikkea harjoitteluasi – sekä ELIXIAssa että sen ulkopuolella.

ELIXIA-SOVELLUS

SATS ELIXIA-SOVELLUSUusi, päivitetty sovellus* iPhoneihin ja Android-mobiililaitteisiin sisältää varausjärjestelmän, harjoituspäiväkirjan ja ravitsemusvinkkejä, mutta voit hankkia suoraan sovelluksen kautta myös PT-harjoituskertoja – kaikkea, mikä helpottaa harjoitustavoitteitesi saavuttamista.

Digitaaliset apuvälineet ovat käytössäsi myös netin kautta. 

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutiset