BOOT CAMPIN EHDOT

 1. Harjoittelu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja riskillä. Boot Camp on kovalla intensiteetillä tehtävä tunti, joka suoritetaan ryhmässä. Jäsenen pitää itse arvioida, onko hänen yleinen terveydentilansa ja liikuntataustansa riittävä, jotta hän voi treenata Boot Campilla ilman vammojen tai sairastumisen riskiä. Boot Campin ostamalla jäsen sitoutuu myös antamaan Personal Trainerille kaiken olennaisen tiedon terveydentilastaan, aiemmista vammoistaan, sairaushistoriastaan jne. Jäsenen on ilmoitettava välittömästi harjoittelun aikana, jos jokin harjoitus aiheuttaa kipua tai vastaavaa.  Jos jäsen jää treenaamaan tunnin

 2. jälkeen, tämä tapahtuu jäsenen omalla vastuulla, eikä ELIXIA tai Personal Trainer ole vastuussa mahdollisista urheiluvammoista.

 3. Sopimus on voimassa valitun Boot Campin ajan.

 4. Jäsenellä on oikeus hyödyntää peruutussoikeuttaan ja ilmoittaa Boot Campista vetäytymisestä ELIXIAlle 14 päivän kuluessa Boot Campin ostamisesta (kuluttajansuojalaki 14 §). Mikäli peruuttamisoikeutta käytetään 14 päivän kuluessa Boot Campin aloittamisesta, hyödynnettyjä treenijaksoja ei korvata.

 5. Treenijaksot ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos jäsen hyödyntää peruuttamisoikeuttaan tai Boot Camp perutaan, jäsenellä on oikeus päästä uuteen ryhmään, joka tulee aloittaa viimeistään 12 kuukautta ostopäivästä.

 6. ELIXIA ei korvaa maksettuja Boot Campeja peruutussoikeuden päätyttyä. Poikkeuksena ovat tilanteet, joissa jäsen irtisanoo jäsenyytensä erityisolosuhteiden vuoksi (ks. ELIXIAn yleiset jäsenyysehdot). Erityisolosuhteilla tarkoitetaan tilanteita, joissa jäsen voi todistaa, että ei voi toistaiseksi sairauden takia osallistua tunneille tai hyödyntää jäsenyyttään. Jos jäsenellä on esittää lääkärintodistus esteellisyydestään, hyödyntämättömät treenijaksot hyvitetään. Hyvitysvaatimus on esitettävä välittömästi – mutta viimeistään 1 kuukauden kuluessa – sairauden toteamisesta.

 7. Boot Campiin kuuluu 10 treenikertaa, jotka kestävät 55 minuuttia. Harjoittelu suoritetaan ryhmässä Personal Trainerin opastuksella.

 8. Boot Camp tulee suorittaa siinä liikuntakeskuksessa, josta tunnit on ostettu eikä tunteja voi siirtää toiseen ELIXIA-liikuntakeskukseen.

 9. Boot Camp -tunnit suoritetaan yleensä ELIXIAn tiloissa tai niiden välittömässä läheisyydessä esimerkiksi juoksuradoilla tai urheilukentillä, ellei muuta ole sovittu.

 10. Jäsenen on noudatettava sovittua viikkoaikataulua, jonka liikuntakeskus on laatinut etukäteen Boot Campille. Yksityishenkilöt eivät voi sopia muista harjoitteluajoista. 

 11. Jäsenen maksamien tuntien ajankohta on määritelty etukäteen ja tätä aikataulua on noudatettava. Mikäli jäsen ei pysty osallistumaan yhdelle tai useammalle aikataulun mukaiselle tunnille, näitä tunteja ei hyvitetä jäsenelle, vaikka jäsen ilmoittaisi esteestä hyvissä ajoin tai poissaolo johtuisi sairastumisesta.

 12. Treenejä ei pidennetä sillä perusteella, että jäsen saapuu myöhässä Boot Camp -tunnille. Ryhmä aloittaa ja lopettaa sovittuun aikaan.

 13. Jos Personal Trainer ei pääse paikalle henkilökohtaisesta syystä (esimerkiksi sairastumisen takia), ELIXIAlla on oikeus hankkia tunnille toinen Personal Trainer sijaiseksi. Mikäli ELIXIA ei pysty hankkimaan toista Personal Traineria sijaiseksi ja joutuu perumaan tunnin, jäsen saa hyvitykseksi korvaavan tunnin. Korvaava tunti järjestetään koko ryhmälle sovittuna ajankohtana.

 14. Jos Boot Campin Personal Trainer on yli 5 minuuttia myöhässä sovitusta ajasta, jäsenellä on oikeus saada uusi Boot Camp -tunti veloituksetta. Korvaava tunti järjestetään koko ryhmälle sovittuna ajankohtana.