pixel tracking

Treenaa 2 kuukautta veloituksetta

Ei liittymismaksua

Kampanja päättyy 29.11.2021! Hyödynnä tarjous, ennen kuin se päättyy.

Kohti onnellisempaa ja terveellisempää elämää ELIXIAn kanssa

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun! 250 liikuntakeskusta, treenejä sisällä ja ulkona, 120 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja lähes 200 Online Training -tuntia verkossa. Inspiroiva henkilökunta ja koulutetut Personal Trainerit kannustavat sinua kohti omia treenitavoitteitasi.


Every

workout

counts

Nyt saat pisteitä jokaisesta treenistä, jonka teet ELIXIAlla!


UUTTA!

WORKOUT OF THE WEEK

Treena koko keho vain 30 minuutissa - uusi ohjelma joka viikko.


Ryhmäliikunta - löydä suosikkituntisi!

Meiltä löytyy ryhmäliikuntaa jokaiselle! Ryhmäliikuntatunnille osallistuminen on hauska ja motivoiva tapa treenata. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja varaa paikkasi! Vaikka tunnille olisi jonoa, paikkojen vapautuminen on todennäköistä.


Treeni, joka saa

sinut ylös sohvalta

Etkö pidä harjoittelusta? Siinä tapauksessa ryhmäliikunta voi olla sopiva ratkaisu! Lue lisää, miksi ryhmäliikuntaharjoittelu on motivoivaa.


Fyysinen aktiivisuus
on tärkeämpää kuin koskaan

Yksinkertaisilla vinkeillämme lisäät helposti aktiivisuutta 30 minuutin päivittäiseen minimisuositukseen.


Challenges: Valmiina haasteeseen?

Osallistu treenihaasteeseen ja saat loistavan startin syksyn treeneihin. Valitse yksi tai osallistu kaikkiin, ja muista haastaa myös ystäväsi mukaan! Haasteen treenit voit tehdä kotona tai kuntosalilla.


Covid-19

Vastuullinen treeniympäristö on meille sydämen asia. Täältä löydät ajantasaisen tiedon voimassaolevista erityistoimenpiteistämme.


Uutena jäsenenä ELIXIAlla

Mukava, että olet valinnut ELIXIA-jäsenyyden! Täältä löydät kaiken tiedon, jota uutena jäsenenä tarvitset – mm. miten teet treenivarauksen ja miten löydät inspiraatiota treeneihisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi