Varaussäännöt

Ryhmäliikunnan varaaminen

Voit varata tunteja tästä hetkestä seitsemän päivää eteenpäin, ja näin ollen voit varata heti tunnin päätyttyä saman tunnin seuraavalle viikolle. Nordic-tason jäsenet ja konseptituntien käyttäjät voivat tehdä varauksen 10 päivää ennen tunnin alkua. Yhdellä henkilöllä voi olla samaan aikaan enintään 6 varausta ja enintään 2 varausta samalle päivälle. Nordic-jäsenillä ja konseptituntien käyttäjillä varauksia voi olla enintään 10.

Tuntilipun noutaminen

Lippu varatulle tunnille on noudettava viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Noutamatta jääneet tuntiliput jaetaan keskuksessa paikkaa jonottaville 9 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos siis et ole onnistunut varaamaan paikkaa ja tunnin alkuun on alle 2 tuntia, voit tulla keskukseen ja saada paikan, mikäli joku varanneista ei tulekaan paikalle. 

Jonotuslista

Jos tunti on varattu täyteen, voit silti varata paikan ja päästä jonotuslistalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse tai suoraan älypuhelimeesi (iPhone- & Android), mikäli olet ladannut applikaation uusimman version. Aktivoimalla ELIXIA-applikaation push-ilmoitukset vastaanotat viestin suoraan älypuhelimeesi, jos saat paikan tunnilta, jolle olit jonotuslistalla. Push-ilmoituksia lähetetään siihen asti, kun tunnin alkuun on kymmenen minuuttia.

Tarkista verkkosivustomme Oma harjoittelu/Asetukset -kohdasta, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Voit seurata sijoitustasi jonotuslistalla elixia.fi-sivuston tai sovelluksen kautta.

Sijoitus jonossa näkyy Omat varaukset -osiossa pinkkinä symbolina ja numerona. (Huomaa, että niiden tuntien kohdalla, joita et ole varannut, varausnäkymässä tällä symbolilla merkityt tunnit eivät kerro sijoitustasi jonossa vaan jonottajien kokonaismäärän.)

Tuntipaikan lunastaminen jonotuslistalta

Ilmoittaudu jonotuslistan tunnille normaaliin tapaan joko vastaanotossa tai itsepalvelupäätteellä. Jos paikka on jo vapautunut sinulle, saat tuntilipun heti mukaasi. Muussa tapauksessa asiakaspalvelu jakaa vapautuvat tuntiliput jonotuslistalla olijoille 9 minuuttia ennen tunnin alkua.

Varauksen peruminen

Varaukset on peruttava viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Kolme perumatta jätettyä tuntivarausta 30 päivän aikana vie varausoikeuden 14 päiväksi. Voit silti edelleen osallistua tunneille tulemalla suoraan keskukseen.

Perumattomaksi tunniksi ei lasketa sitä, jos olet jonotuslistalla, tunnin alkamiseen on aikaa alle 2 tuntia ja saat paikan viime hetkellä. Varausoikeuden menettämisestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Varaaminen ja varauksen peruminen

Tunteja voi varata ja varauksia perua iPhone- ja Android-sovellusten kautta, osoitteessa sats.fi sekä keskusten asiakaspäätteillä.

Omat varaukset

Voit tarkistella omaa varaushistoriaasi omien jäsensivujesi kautta. Kohdasta "Aikaisemmat varaukset" voit myös tarkistaa mahdolliset varausmerkinnän aiheuttaneet peruuttamattomat varaukset.

Yksinkertainen haku:

Valitse yksi keskus, jonka tuntitarjontaa haluat tarkastella. Saat hakutuloksiin keskuksen kaikki tunnit kuuden tai 10 päivän ajalta.

Tarkennettu haku:

Käytä tarkennettua hakua, kun haluat suodattaa hakua ja etsiä tiettyä tuntia.
Hakuvaihtoehtoja ovat Milloin, Tunnit, Keskus ja Ohjaaja.

MILLOIN:

Valitse miltä päiviltä haluat hakea tunteja. Voit etsiä ja varata tunteja kuusi tai 10 päivää eteenpäin. Jos haluat etsiä kaikkien päivien tunnit, valitse Merkitse kaikki. Jos haluat poistaa valitsemasi päivät ja tehdä uuden haun, napsauta Tyhjennä.

Kohdassa Milloin voit myös valita haluamasi harjoitusajankohdan. Merkitse ajat, joilla haluat hakea.

TUNNIT:

Tässä kohdassa voit valita kolmesta hakuvaihtoehdosta:
– kaikki tunnit
– yksi tai useampia suosikkitunteja
– kategoria
Kun valitset haluamasi vaihtoehdon, painikkeeseen tulee merkintä ja se korostuu vaaleansiniseksi.

KESKUS:

Tässä kohdassa voit valita kahdesta hakuvaihtoehdosta:
– yksi tai useampia suosikkikeskuksia
– yksi alue, Helsinki, Espoo, Turku tai Jyväskylä

Kun valitset haluamasi vaihtoehdon, painikkeeseen tulee merkintä ja se korostuu vaaleansiniseksi.

OHJAAJA:

Tässä kohdassa voit valita kahdesta hakuvaihtoehdosta:
– kaikki ohjaajat
– yksi tai useampia lempiohjaajia.
Kun valitset haluamasi vaihtoehdon, painikkeeseen tulee merkintä ja se korostuu vaaleansiniseksi.

Ryhmäliikuntatuntien haku:

Kun olet tehnyt haluamasi valinnat (painikkeeseen tulee merkintä ja se korostuu vaaleansiniseksi) voit aloittaa haun napsauttamalla Etsi ryhmäliikuntatunnit.

Hakutuloslista:

Kun olet napsauttanut Etsi ryhmäliikuntatunnit, saat listan tunneista, jotka vastaavat hakukriteereitäsi. Voit tarkastella listaa kahdella tavalla:
– luettelo (oletus)
– lukujärjestys (kuten kalenteri)
Voit vaihtaa esitystavasta toiseen napsauttamalla hakutuloslistan ylävasemmalla olevaa kuvaketta.

Tunnin varaaminen:

Kun haluat varata tunnin, napsauta Varaa tuntitietojen vieressä. Sinun täytyy olla kirjautuneena järjestelmään tuntien varaamiseksi. Voit kirjautua sisään oikeasta yläkulmasta, etusivulta tai kun napsautat Varaa. Huomioithan että sinun pitää lunastaa varauksesi tunnille viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Omat varaukset:

Kun olet tehnyt tuntivarauksen, pääset helposti näkemään yhteenvedon kaikista varauksistasi napsauttamalla Omat varaukset tarkennetun haun yläpuolelta oikealta tai napsauttamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta ylälaidasta ja sen jälkeen oma harjoittelu / omat varaukset. Sisäänkirjautuneena näet omat varauksesi myös suoraan etusivulla. Huomioithan että sinun pitää lunastaa varauksesi tunnille viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

> Kysymyksiä ja vastauksia

Uutuuksia