Kasvislasagne raejuuston ja peston kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Kasvislasagne raejuuston ja peston kera

Lasagne on täydellinen palautumisateria vaativan harjoittelun jälkeen, sillä se sisältää juuri oikean määrän hiilihydraatteja ja proteiinia

ELIXIA
25. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

Tomaattitäyte:
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl basilikaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
500 g tomaattimurskaa (säästä n. 1 dl kuorrutteeseen)

Juustotäyte:
2 dl juustoraastetta (17 %) (säästä 1 dl kuorrutteeseen)
750 g raejuustoa
¾ dl pestoa

1 rkl rypsiöljyä
400 g tuoreita lasagnelevyjä

Kuorrutus:
1 dl tomaattimurskaa
100 g kirsikkatomaatteja
1 dl juustoraastetta
1 tl basilikaa

1 kurkku

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Tomaattitäyte: hienonna sipuli ja kuutioi kesäkurpitsa. Paista rypsiöljyssä muutama minuutti ja lisää mausteet ja tomaattimurska.

Juustotäyte: raasta juusto ja sekoita mukaan raejuusto ja pesto.

Valuta uunivuokaan hieman rypsiöljyä ja aseta pohjalle lasagnelevyjä. Levitä vuorotellen tomaattitäytettä, juustotäytettä ja lasagnelevyjä. Jätä päällimmäiseksi lasagnelevyjä ja levitä päälle tomaattimurskaa, viipaloituja kirsikkatomaatteja, juustoraastetta ja basilikaa. Paista uunissa n. 20 min.

Tarjoile lasagne kuutioidun kurkun kera.

Kasvislasagne raejuuston ja peston kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →