Miksi juosta? - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
1 kk harjoittelumaksu veloituksetta*

Miksi juosta?

Juokseminen on ihanaa! Totta kai kaikilla on juoksemisesta oma mielipide ja fiilis. Tässä jokaiselle viikonpäivälle yksi erittäin hyvä syy harrastaa juoksua.

Tuuli Kuittinen
Tuuli Kuittinen
23. toukokuuta 2017

Maanantai
Tuliko viikonloppuna herkuteltua tai laiskoteltua? Maanantai on mahtava päivä katumustreenille! Maanantaina voit aloittaa uuden viikon puhtaalta pöydältä. Juostessa pääset nollaamaan edellisen viikon tapahtumat, hengästymään keuhkosi ja hikoilemaan kroppasi puhtaaksi.

Tiistai
Maanantai menee omalla painollaan viikonlopun jälkeen, vaikka aloitus onkin pahin. Tiistai on monille kuitenkin pahempi päivä kuin maanantai, joten juoksemalla pääset eroon rankan työviikon aloituksesta! Juokse lenkki fiiliksen mukaan, jotta ajatukset pääsevät nollautumaan. Nappaa mukaan vaikka hyvää musiikkia ja nauti!

Outdoor Running

Tehokasta intervalliharjoittelua ja juoksutekniikan hiomista ryhmässä, jossa jokaisen taso otetaan huomioon ja ketään ei jätetä.

Kokeile! 1 kk harjoittelumaksu veloituksetta*


Keskiviikko
Ollaan jo viikon puolivälissä! Kaikki tästä eteenpäin on jo voittoa. Varmasti alkuviikko alkaa painaa ja kenkä ei nouse. Kokeile lyhyttä ja tehokasta intervallitreeniä.

Torstai
Alkuviikko on mennyt mainiosti treenien merkeissä. Nyt on paikallaan antaa kehon levätä ja palautua. Pitkän lenkin sijasta käy pikaisesti rauhallisella kävelylenkillä ulkona ja hyppää sitten sohvalle tai mene vaikka leffaan. Telkkaria katsellessa on mahdollisuus venytellä!

Perjantai
Perjantai ja aika nautiskelulle! Kipaise kauppaan pidemmän kautta, lenkkeillen! Hyvän lenkin jälkeen on mukava istahtaa sohvalle ja nauttia perjantai-illasta.

Lauantai
Viikonloppu! Mahdollisuus nukkua pitkään ja herätä levänneenä! Mikä olisikaan parempi tapa viettää lauantaipäivää kuin ystävien tai perheen kanssa. Nappaa siis lenkille mukaan seuraa ja vaihtakaa kuulumisenne lenkin aikana. Treenin jälkeen on mukava vaikka käydä saunassa rentoutumassa!

Sunnuntai
Viikonlopun jäljiltä keho on levännyt ja mieli virkistynyt. Sunnuntaina on hyvä aika lähteä juoksemaan pidempää lenkkiä. Haasta itsesi tämän viikon pisimmällä lenkillä eli pitkiksellä. Koeta pitää vauhti tasavauhtisena koko matkan. Muista venytellä illalla, niin olet valmiina uuteen viikkoon!

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Harjoittelu

Lue lisää aiheesta Harjoittelu →