MITEN VOIN PÄÄSTÄ ELIXIAN BETATESTAAJAKSI?

Voimme iloksemme ilmoittaa, että julkaisemme ELIXIA-mobiilisovelluksen betaversion.

Voit ilmoittautua mukaan seuraavien ohjeiden mukaan. Arvostamme apuasi ELIXIA-sovelluksen kehittämisessä mahdollisimman hyväksi.

MIKÄ ELIXIAN BETAOHJELMA ON?

Ilmoittautumalla ELIXIA-sovelluksen betatestaajaksi saat varhaisia versioita uusista julkaisuistamme, ennen kuin julkaisemme ne yleiseen käyttöön. Tästä on todella paljon apua, sillä näin voimme löytää ongelmat ja viat, ennen kuin toimitamme uuden version kaikille pohjoismaisille käyttäjillemme.

Betakäyttäjät saavat uudet versiot noin kaksi viikkoa ennen lanseerausta loppukäyttäjille. Betaohjelma on nyt saatavilla vain iOS-käyttäjille.

PÄÄSENKÖ KÄYTTÄMÄÄN UUSIA OMINAISUUKSIA?

Kyllä. Käytössä olevien ominaisuuksien korjausten lisäksi kokeilemme todennäköisesti uusia ominaisuuksia tässä ohjelmassa. Jotkut uudet ominaisuudet saatetaan kuitenkin lanseerata vähitellen kaikille käyttäjille.

ODOTETAANKO MINULTA JOTAIN ERITYISTÄ SOVELLUSTA TESTATESSANI?

Ei. Käytä sovellusta juuri niin kuin muutenkin käyttäisit sitä, ja ilmoita havaitsemistasi ongelmista. 

MITEN VOIN ILMOITTAUTUA?

Voit ilmoittautua betaohjelmaan napsauttamalla alla olevaa linkkiä siinä iPhone-puhelimessa, johon haluat asentaa betaversion. HUOMAUTUS: Voimme ottaa iOS-järjestelmään vain rajallisen määrän betatestaajia kerrallaan. Poistamme toisinaan käyttäjiä, jotka eivät ole aktiivisia, joten jos ohjelma on täynnä nyt, voit yrittää myöhemmin uudelleen. Toisaalta tämä tarkoittaa, että jos et käytä sovellusta aktiivisesti, saatamme lopulta poistaa sinut betaohjelmasta.

iOS-beetaohjelmaan ilmoittautuminen

Tämän linkin kautta voit ladata Test Flight-sovelluksen. Test Flight-sovelluksesta voit sitten ladata ELIXIA-sovelluksen uusia versioita, lähettää ongelmaraportteja jne.

MITEN VOIN LOPETTAA BETATESTAAJANA toimimisen?

Valitse Test Flight-sovelluksessa ELIXIA ja sitten "Stop Testing” (Lopeta testaaminen). Tämä poistaa sinut välittömästi ohjelmasta.

VOINKO LOPETTAA SÄHKÖPOSTIN VASTAANOTTAMISEN UUSISTA VERSIOISTA?

Test Flight lähettää oletuksena sähköpostiviestin aina, kun sovelluksesta on olemassa uusi testattava versio. Jos et halua näitä sähköpostiviestejä, avaa Test Flight, valitse ELIXIA ja siirry sitten "Notifications” (Ilmoitukset) -kohtaan. Siellä voit valita, haluatko vastaanottaa ilmoituksia uusista versioista sähköpostilla vai matkapuhelimeen tai ettet halua ilmoituksia ollenkaan.

OLEN LÖYTÄNYT ONGELMAN. MITEN VOIN ILMOITTAA SIITÄ?

Test Flight-sovelluksessa on "Send Beta Feedback” (Lähetä betapalautetta) -linkki. Napsauttamalla sitä voit lähettää sähköpostiviestin, jossa kuvailet ongelman. Emme vastaa yksittäisiin ongelmailmoituksiin, mutta kaikki ongelmat välitetään oikealle tiimille ja teemme parhaamme niiden korjaamiseksi. Mitä yksityiskohtaisemmin kuvailet ongelman, sitä paremmat mahdollisuudet meillä tietenkin on korjata kyseinen ongelma. Joissain tapauksissa saatamme vastata ja pyytää lisätietoja.

UUSIMMASSA VERSIOSSA ON ONGELMIA. MITEN SAAN VAKAAN VERSION?

Uusimmissa versioissa saattaa joskus olla ongelmia. Jos havaitset ongelmia, pyydämme kertomaan siitä meille lähettämällä meille raportin siitä. Sinun pitää kuitenkin voida jatkaa ELIXIA-sovelluksen palvelujen käyttöä. Se onnistuu, kun asennat ELIXIA-sovelluksen aiemman version. Valitse Test Flight-sovelluksessa ELIXIA-sovellus ja sitten "Previous Builds” (Aiemmat versiot). Sitten voit valita ja asentaa ELIXIA-sovelluksen aiemman version. 

 

Kiitos, että autat meitä kehittämään ELIXIA-sovelluksesta mahdollisimman hyvän!