Prformance™ Mobility

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Prformance™ Mobility -harjoittelussa keskitytään kehonhallintaan ja dynaamiseen liikkuvuuteen.

Rajoittunut kehon liikkuvuus ja heikko kehonhallinta hartioiden, ylävartalon, ristiselän ja polvien alueella voivat aiheuttaa ongelmia painonnosto-, pystypunnerrus- ja kyykkyliikkeissä. Tämä voi lisätä loukkaantumisen riskiä, ja tähän tarpeeseen olemme kehittäneet Prformance™ Mobility -tunnit.

Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa painotetaan liikkuvuutta. Lämmittelyn jälkeen haastat liikkuvuuttasi kuormitetuilla liikkeillä, joissa keskitytään vakaan asennon ylläpitoon ja kehonhallintaan.

Pitkäjännitteinen aktiivinen liikkuvuusharjoittelu parantaa eri kehonosien kykyä toimia yhdessä turvallisella ja tehokkaalla tavalla myös raskaiden harjoitusten aikana.

Tunnin kesto on 45 minuuttia.

*Prformance™ sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlainen tunti

Prformance™ Hi-Intensity

Prformance™ Hi-Intensity on korkeaintensiteettinen tunti, jossa treenataan oman kehon painolla (toisinaan myös välineillä) ja tehdään kestävyysharjoituksia.

Täydennä harjoitteluasi

Prformance™ Strength

Treenaa maksimivoimaa! Tunnin tavoitteena on kasvattaa lihasvoimaa ja tehdä sinusta vahvaakin vahvempi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi