Power Pilates

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Power Pilates on hauska, haastava ja tehokas tunti koko vartalolle rytmikkään musiikin tahtiin. Tunti perustuu pilateksen periaatteisiin, ja liikkeet tehdään joogamatolla ryhmäliikuntasalissa. Tunnille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta, mutta tunti sopii parhaiten niille, joilla on jonkin verran aiempaa treenikokemusta.

Pilates alkuperäisessä muodossaan on voimaharjoittelua, jossa keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Myös ryhdillä, tasapainolla, notkeudella ja hengityksellä on pilateksessa tärkeä rooli. Tavoitteena on saada keho tasapainoon.

Power Pilates pohjautuu alkuperäisen pilateksen periaatteisiin, mutta tunti on saanut uuden, raikkaan ja trendikkään muodon. Power Pilates on vaativampi ja haastavampi tunti verrattuna muihin Pilates-tunteihin. Koreografia tehdään mukaansatempaavan musiikin tahtiin, jotta voit haastaa itsesi antamaan kaikkesi.

Liikkeet tehdään joogamatolla. Voit lainata maton liikuntakeskuksesta tai ottaa oman maton mukaan. Muista ottaa mukaan vesipullo ja pyyhe, koska tällä tunnilla hiki lentää!

Power Pilates- ja Hot Power Pilates -tunneilla on sama sisältö, mutta Power Pilates -tunnit pidetään tavallisessa ryhmäliikuntasalissa ja Hot Power Pilates -tunnit lämmitetyssä salissa.

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Pilates

Pilates on rauhallinen ryhmäliikuntatunti, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

Indoor Running

Juokse, hikoile ja haasta itsesi juoksumatolla Indoor Running -tunneillamme.