Outdoor Tabata

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Outdoor Tabata on korkean intensiteetin kokonaisvaltainen treeni, joka perustuu Tabata-intervalleihin. Tabata on monien suosikki intervallitreenimuoto sen lyhyiden työosuuksien takia. Ohjelman rakennetta on helppo seurata – teet täysillä 20 sekuntia ja lepäät 10 sekuntia. Outdoor Tabata -tunnilla treenataan ulkona ilman välineitä. Lähtö keskukselta.

Outdoor Tabata alkaa aina lyhyellä lämmittelyllä ja treeniosio kestää noin 20 minuuttia. Tuntia on helppo seurata – teet täysillä 20 sekuntia ja lepäät 10 sekuntia. Monien mielestä lyhyet intervallijaksot ovat motivoivia, minkä vuoksi tämän tyyppisestä harjoittelusta on tullut todella suosittua ympäri maailman.

Outdoor Tabata sisältää hyppyjä ja korkean intensiteetin harjoitteita, joita on kuitenkin mahdollista muokata itselleen parhaiten sopivimmiksi.

Löydät Outdoor Tabata -treenejä sekä 30 että 45 minuutin pituisina. Tuntien sisältö ja harjoittelun kesto ovat samat, mutta 45 minuutin tuntiin on lisätty aikaa harjoituskohteeseen siirtymiselle.

Outdoor Tabata -tunneilla ei käytetä välineitä. Harjoitteet tehdään oman kehon painolla. Ota mukaan oma matto tarvittaessa. Lähtö keskukselta.

 

Tabata -tunneista pääset nauttimaan myös ryhmäliikuntasaleissa ja hot-studioissa.

Paikka Ulkona – lähtö keskukselta
Välineet Ei välineitä – ota mukaan matto tarvittaessa
Kesto 30/45 min

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Tabata

Tabata on korkean intensiteetin kokonaisvaltainen treeni, joka perustuu Tabata-intervalleihin. Tabata on monien suosikki intervallitreenimuoto sen lyhyiden työosuuksien takia. Ohjelman rakennetta on helppo seurata – teet täysillä 20 sekuntia ja lepäät 10 sekuntia. Tabata -treeneihin voit osallistua ryhmäliikuntasaleissa, ulkona ja hot-studioissa.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-ryhmäliikuntatunti on liikkuvuusharjoittelua koko keholle. Tältä tunnilta saat apua myös voimaharjoittelun liikelaajuuksiin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi