Outdoor ABSolution

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Outdoor ABSolution-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor ABSolution-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet.Kunnon keskivartalotreenin olet kokenut vasta, kun tiedät mitä ABSolution on. Outdoor ABSolution- ja ABSolution-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor ABSolution-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Ota joogatunneille mukaan oma joogamatto.

Tunti perustuu 30 minuutin absoluuttiseen keskivartaloharjoitteluun, jossa haastetaan kello ja toistojen määrä ja unohdetaan musiikin tempo. Kunnon keskivartalotreenin olet kokenut vasta, kun tiedät mikä ABSolution on. Tiukat 30 minuuttia – tämä ei ole aloittelijoille.

- Odotamme ABSolution-tunneille paljon miehiä, koska vaikka tunnit ovat hyvin tehokkaita, ne eivät ole koreografioiltaan vaikeita. Jäsenet ovat jo pitkään toivoneet rankempaa coretuntia, kertoo Pohjoismaiden ryhmäliikuntavastaava Fredrik Sjöberg.

Vastaavanlainen tunti

Core

Core-tunti on 30 minuutin mittainen lihaskuntoharjoitus keskivartalon lihaksille.

Täydennä harjoitteluasi

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-ryhmäliikuntatunti on liikkuvuusharjoittelua koko keholle. Tältä tunnilta saat apua myös voimaharjoittelun liikelaajuuksiin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi