Hot Strong & Flexible

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Harjoita koko kehoa 30 tai 60 minuutissa! Saat lisää voimaa ja notkeutta ja tasapainosi kehittyy vain oman kehosi painoa käyttäen. Musiikki ja ohjaaja innostavat sinua tekemään parhaasi. Tämä tunti sopii sinulle, joka haluat tuntea iloa siitä, että olet vahva, ja liikkua kuitenkin ilman rajoituksia. Koordinaatiokykyä ei tarvita, joten tämä tunti sopii kaikille! Ota mukaasi vesipullo, oma pyyhe ja oma matto, sillä tunti pidetään hot studiossa.

Kehonpainoharjoittelu tarkoittaa kuntoilua, jossa kuormituksena käytetään oman kehon painoa. Se on suosittu kuntoilumuoto, koska se on yksinkertainen, toimiva ja helposti sovellettava – toisin sanoen voit kuntoilla helposti ja tehokkaasti missä ja milloin tahansa.

Hot Strong & Flexible -tunnilla harjoitetaan pääasiassa voimaa ja notkeutta ja samalla sydän ja koko keho saa harjoitusta ja hiki nousee pintaan.

Tunnilla ei käytetä mitään välineitä ja tunnille voi osallistua paljain jaloin. Pue siis päällesi mukavat vaatteet, jätä kengät kotiin ja koe liikkumisen vapauttava tunne.  

Huomioithan, että hot-studiossa pidettävälle tunnille tarvitset mukaasi oman maton sekä pyyhkeen. Hygieniasyistä hot-tunneilla oma matto ja pyyhe ovat välttämättömät varusteet. Tarvittaessa voit ostaa pyyhkeen sekä maton keskukselta. 

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

Cardio Energy

Cardio Energy on mukaansatempaava, askeleiltaan suht yksinkertainen ryhmäliikuntatunti, joka parantaa sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi