HiYoga Recover

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

HiYoga Recover on yksi itse kehittämistämme harjoituksista, joka on laadittu kaikille, joilla on erityistarpeita tai joiden keho ja terveys tarvitsevat erityishuomiota. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Kyse voi olla kehon rajoitteesta, vammasta tai elämäntapaan liittyvistä haasteista. Tämän harjoituksen innoituksen lähteenä on joogaterapia – jooga, joka on mukautettu yksilökohtaisesti ja koottu useiden perinteisten joogamuotojen, kuten lääkintäjoogan, kuntouttavan joogan, Yin-joogan ja Iyengar-joogan erilaisista harjoituksista. Käytämme apuvälineitä, joiden avulla harjoitukset mukautetaan niin, että ne sopivat paremmin ja ovat miellyttävämpiä kaikille lähtökohdista riippumatta. 

Pääpainopiste on energiatasojen parantamisessa harjoittamalla fysiikan, psyyken ja energisyyden välistä tasapainoa. Varaamme aikaa rentoutumiselle ja tietoisille liikkeille. Stressitaso laskee, verenkierto virkistyy ja tulemme tietoisiksi itsestämme omassa kehossamme ja omassa elämässämme ja keskittymiskykymme, empatian kykymme ja kykymme olla läsnä paranevat.

*HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

HiYoga Restorative

Restorative tarkoittaa ”palauttavaa”, ja nimensä mukaisesti tässä joogatunnissa on kyse sekä fyysisestä että psyykkisestä palautumisesta. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi