Marraskuun PT Corner – Selätä joulukiireet liikunnalla

Marraskuun PT Corner tuo mukanaan uuden Personal Trainerin ja uuden kaupungin, sillä PT Cornerin remmiin liittyy Emilia Tiitu ELIXIA Kalevasta Tampereelta. Yksi Emilian asiakkaista on kiinteistövälittäjänä toimiva Maarit, joka hakee kiireiseen aika-tauluunsa vastapainoa kovista harjoituksista. Kaksi vuotta kestänyt treenaussuhde PT:n ja asiakkaan välillä on ollut antoisa molemmille.

Emilia:

Olen Emilia Tiitu, 36-vuotias Personal Trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla 15 vuotta, josta päätoimisena PT:na viimeiset 7 vuotta. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Personal Trainer.

Olen ehdottomasti unelmatyössäni. Teen työtäni intohimolla ja suurella sydämellä. Antoisinta työssäni on nähdä se muutos, joka asiakkaissani tapahtuu valmennuksen aikana. Esimerkiksi se, miten alussa täysin mahdottomalta tuntuvat liikkeet muuttuvat mahdollisiksi tai se, miten monet ennen arjessa vaivaavat kivut häviävät, kuin tuhka tuuleen harjoittelun myötä.

Maarit:

Olen 48 vuotias kiireinen yrittäjänainen Tampereelta. Toimin Kiinteistönvälitys Glikissä kiinteistönvälittäjänä. Yrittäjyys tekee arjestani keskivertoa kiireisempää, sillä vapaa-aikaa ei ole käytännössä ollenkaan. Työ joka ei tunnu työltä vie mukanaan ja helposti sitä huomaa, että päivästä loppuivat tunnit.

Työni vastapainoksi tykkään harrastaa monipuolisesti, sekä treenata kovaa! Treeni on onnistunut, kun hiki irtoaa kunnolla. 

Työni on epäsäännöllistä ja aikataulut muuttuvat täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Harrastusten sovittaminen hektiseen elämään olikin aluksi haastavaa, ja oma aika tuppasi vähän jäädä väliin, kun uppoutuu työlle.  Jos aina vain päättää, että nyt minä aloitan, eikä tee mitään, ei tiedä mitä hyvää PT-tunnit tarjoavat.

Tapasin Emilian noin tasan 2 vuotta sitten ja se olikin ns. RAKKAUTTA ensisilmäyksellä. Varasin PT-treenin tutustumiskäynnistä ja minulla ja Emilialla synkkasi heti. Emilia huomasi mitä tarvitsen, ja hän osasi tehdä sopivan napakasti minulle niin ruokailuun kuin treeneihinkin aikataulut ja ohjelman. Voidaan sanoa, että elämäni muuttui. ”Piristä arkeasi ja ota PT” olikin motto, jota kovasti jaoin ystävilleni.  

Olen treenannut nyt Emilian kanssa yhden päivän viikossa koko kaksi vuotta ja muutoin omatoimisesti. PT-treenit ovat tuoneet mukanaan sen, että myös omatoimitreeni tulee tehtyä kunnolla. 

Treeni piristää arkeani ja kiireisiä työpäiviä se auttaa jaksamaan sen keskellä.

Marraskuun PT Corner