Tietoa ryhmävalmennustuntien varaamisesta.

RYHMÄLIIKUNTATUNNIN VARAAMINEN

Voit varata tunteja tästä hetkestä seitsemän päivää eteenpäin, ja näin ollen voit varata heti tunnin päätyttyä saman tunnin seuraavalle viikolle. Nordic-tason jäsenet voivat tehdä varauksen 10 päivää ennen tunnin alkua. Yhdellä henkilöllä voi olla samaan aikaan enintään 6 varausta ja enintään 3 varausta samalle päivälle. Nordic-jäsenillä ja konseptituntien käyttäjillä varauksia voi olla enintään 10.

TUNTILIPUN NOUTAMINEN 

Lippu varatulle tunnille on noudettava viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua itsepalvelupäätteeltä tai keskuksen vastaanotosta. Noutamatta jääneet tuntiliput jaetaan keskuksessa paikkaa jonottaville yhdeksän minuuttia ennen tunnin alkua. Jos et ole varannut paikkaa ja tunnin alkuun on alle kaksi tuntia, voit tulla keskukseen ja saada paikan, mikäli joku varanneista ei tulekaan paikalle. 

JONOTTAMINEN TUNNILLE 

Kun tunti on varattu täyteen, voit varata paikan jonosijalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä vahvistuksen suoraan älypuhelimeesi (iPhone- & Android), mikäli olet ladannut sovelluksen uusimman version. Aktivoimalla ELIXIA-applikaation push-ilmoitukset saat viestin suoraan älypuhelimeesi paikan varmistuttua. Push-ilmoituksia lähetetään kunnes tunnin alkuun on kymmenen minuuttia.

Tarkista verkkosivustomme Omien sivujen "Profiili"-kohdasta, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Voit seurata sijoitustasi jonossa elixia.fi-sivuston tai sovelluksen kautta.

Sijoitus jonossa näkyy Tuntivaraukset-osiossa oranssina symbolina ja numerona. (Huomaa, että niiden tuntien kohdalla, joita et ole varannut, varausnäkymässä tällä symbolilla merkityt tunnit eivät kerro sijoitustasi jonossa, vaan jonottajien kokonaismäärän.)

TUNTIPAIKAN LUNASTAMINEN JONOSIJALTA 

Tullessasi keskukseen ilmoittaudu paikalle saapuneeksi joko vastaanotossa tai itsepalvelupäätteellä. Mikäli sinulle on jo vapautunut paikka, saat tuntilipun heti mukaasi. Yhdeksän minuuttia ennen tunnin alkua vapautuvat tuntiliput jaetaan keskuksen vastaanotosta paikalle saapuneille jonosijoilla oleville. Tämän jälkeen jonopaikat jaetaan tulojärjestyksessä.

VARAUKSEN PERUMINEN

Varaukset on peruttava viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Kolme perumatta jätettyä tuntivarausta 30 päivän aikana vie varausoikeuden 14 päiväksi. Voit silti edelleen osallistua tunneille tulemalla suoraan keskukseen.

Oletko jonosijalla tunnille, ja tunnin alkuun on alle 2 h? Nyt voit perua varauksesi ja vapauttaa paikkasi seuraavalle, jos et pääsekään osallistumaan. Perumalla varauksen voit myös tehdä uuden varauksen toiselle ryhmäliikuntatunnille samaan ajankohtaan.

Jos olet jo saanut paikan tunnille jonosijalta, sinun tulee perua varaus viimeistään 2 tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkamista välttääksesi varausmerkinnän.

VARAAMINEN JA VARAUKSEN PERUMINEN

Tunteja voi varata ja varauksia perua iPhone- ja Android-sovellusten kautta, osoitteessa elixia.fi sekä keskusten asiakaspäätteillä.

OMAT VARAUKSET

Voit tarkistella omaa varaushistoriaasi omien jäsensivujesi kautta. Kohdasta "Aikaisemmat varaukset" voit myös tarkistaa mahdolliset varausmerkinnän aiheuttaneet peruuttamattomat varaukset.

YKSINKERTAINEN HAKU:

Valitse yksi keskus, jonka tuntitarjontaa haluat tarkastella. Saat hakutuloksiin keskuksen kaikki tunnit seitsemän tai useamman päivän ajalta.

TARKENNETTU HAKU:

Käytä tarkennettua hakua, kun haluat suodattaa hakua ja etsiä tiettyä tuntia. Hakuvaihtoehtoja ovat: Ajankohta, Valitse keskus, Valitse tunti ja Valitse ohjaaja.

AJANKOHTA:

Valitse miltä päiviltä haluat hakea tunteja. Voit etsiä ja varata tunteja seitsemän tai 10 päivää eteenpäin. Jos haluat etsiä kaikkien päivien tunnit, paina "Valitse kaikki". Jos haluat poistaa valitsemasi päivät ja tehdä uuden haun, valitse "Tyhjennä".

Kohdassa "Ajankohta" voit myös valita haluamasi harjoitusajan. Valitse ajat, joilla haluat hakea.

VALITSE TUNTI:

Voit hakea esim. tiettyä tuntia tai harjoitusvaikutuksen tunteja tietyistä keskuksista tai kaupungeista

VALITSE KESKUS:

Tässä kohdassa voit valita kahdesta hakuvaihtoehdosta: – yksi tai useampia skeskuksia – yksi alue, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere tai Turku

Kun valitset haluamasi vaihtoehdon, painikkeeseen tulee merkintä ja se korostuu vaaleansiniseksi.

OHJAAJA:

Tässä kohdassa voit valita kahdesta hakuvaihtoehdosta: – kaikki ohjaajat – yksi tai useampia lempiohjaajia.

TUNNIN VARAAMINEN:

Kun haluat varata tunnin, valitse "Varaa" ryhmäliikuntatunnin kohdalta. Sinun tulee olla kirjautuneena järjestelmään tuntien varaamiseksi. Voit kirjautua sisään oikeasta yläkulmasta, etusivulta tai kun napsautat "Varaa". Huomioithan, että sinun täytyy lunastaa varauksesi tunnille viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Muutoin paikkasi annetaan paikalle tulleille jonossa oleville. 

OMAT VARAUKSET:

Kun olet tehnyt tuntivarauksen, pääset helposti näkemään yhteenvedon kaikista varauksistasi klikkaamalla Tuntivaraukseni-kohtaa.  Sisäänkirjautuneena näet omat varauksesi myös suoraan etusivulla. Huomioithan, että sinun pitää lunastaa varauksesi tunnille viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua.