Etsimme energisiä heittäytyjiä ELIXIAn ohjaajatiimiin. Oletko etsimämme innostava persoona, joka nauttii erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja unohtumattomien onnistumisen elämyksien tuottamisesta?

Ryhmäliikuntaohjaajahaku on käynnissä 22.1.2023 asti. Lue lisää ja hae mukaan täältä!

Rekrytoimme valovoimaisia ryhmäliikuntaohjaajia 2-4 kertaa vuodessa kaikkiin ELIXIA-keskuksiimme huomioiden uusien keskusten avaukset. Haemme joukkoomme innostavia persoonia, jotka nauttivat ihmisten kohtaamisesta ja elämysten luomisesta. Olet energinen, asiakaspalveluhenkinen ja haluat kehittää osaamistasi. Aiemmat ryhmäliikunnan lajikoulutukset katsotaan eduksi, mutta koulutamme myös uusia, aloittavia ohjaajia. 

Tarjoamme monipuolisten ryhmäliikuntatuntien ohjausta nykyaikaisissa liikuntakeskuksissamme, innostavan työympäristön sekä koulutuksia alan huippuammattilaisten vetämänä SATS Academyn kautta. Ohjaajille, joilla ei ole kokemusta kaupallisella liikuntakeskusketjulla ohjaamisesta järjestetään rekrytointitilaisuudet aina helmikuussa ja syyskuussa. Kohdennettuja rekrytointitilaisuuksia kokeneille ohjaajille järjestetään lisäksi 1-2 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan.

 

Odotamme ohjaajiltamme 18 vuoden iän lisäksi seuraavia ominaisuuksia:

  • Halua ja intoa esiintyä ihmisten edessä. Innostut itsekin muiden onnistumisista ja haluat auttaa muita kohti heidän tavoitteitaan.

  • Olet omistautunut ja suhtaudut työtehtäviisi tunnollisesti.

  • Olet aidosti kiinnostunut liikunnasta ja uskot vahvasti, että aktiivinen elämäntapa parantaa elämänlaatua.

ELIXIAlla saat mahdollisuuden kuulua energiseen ja sitoutuneeseen ohjaajatiimiin. Hauskan ja inspiroivan työympäristön lisäksi saat sekä ainutlaatuisia tilaisuuksia kehittää itseäsi että monipuolisia treenimahdollisuuksia.

 

Tunnistitko itsesi? Katso avoimet työpaikkamme.

ELIXIA on osa Pohjoismaiden suurinta kuntokeskusketjua, SATS Groupia. Tarjontaamme kuuluvat mm. ryhmäliikuntatunnit ja Personal Training -palvelut yli 250 modernissa liikunta-ja hyvinvointikeskuksessa ympäri Pohjoismaita. Visiomme mukaisesti haluamme tehdä ihmisistä terveempiä ja onnellisempia.