pixel tracking

Treenaa 1 kk veloituksetta
Lunasta etu nyt

Kohti onnellisempaa ja terveellisempää elämää ELIXIAn kanssa

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun! 250 liikuntakeskusta, treenejä sisällä ja ulkona, 120 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja lähes 200 Online Training -tuntia verkossa. Inspiroiva henkilökunta ja koulutetut Personal Trainerit kannustavat sinua kohti omia treenitavoitteitasi.

Mentra by SATS - uusi treeniuniversumi on täällä!

Hienoja uutisia - parannamme digitaalista tarjontaamme! Mentra Digital korvaa Online Training -palvelun 1. heinäkuuta alkaen. Mentra on digitaalinen treeniuniversumi, jonka välityksellä saat Pohjoismaiden parhaiden ohjaajien vetämät treenit suoraan puhelimeesi, läppäriin tai striimattuna TV:seen. Valikoima kasvaa viikoittain ja palvelusta löydät myös livetunteja!Covid-19

Vastuullinen treeniympäristö on meille sydämen asia. Täältä löydät ajantasaisen tiedon voimassaolevista erityistoimenpiteistämme.


Valitsemasi PT-paketti

alennettuun hintaan

Palkitsemisohjelmamme kautta saat PT-paketteja alennettuun hintaan. Oletko uusi jäsen? Uutena jäsenenä saat veloituksettoman PT-tapaamisen. Personal Training -palvelut sopivat kaikille, ja treenisuunnitelma rakennetaan omiin tavoitteisiisi ja aikatauluihisi pohjautuen.


Challenges: Valmiina haasteeseen?

Osallistu treenihaasteeseen ja saat loistavan startin treeneihin. Valitse yksi tai osallistu kaikkiin, ja muista haastaa myös ystäväsi mukaan! Haasteen treenit voit tehdä kotona tai kuntosalilla.


Uutena jäsenenä ELIXIAlla

Mukava, että olet valinnut ELIXIA-jäsenyyden! Täältä löydät kaiken tiedon, jota uutena jäsenenä tarvitset – mm. miten teet treenivarauksen ja miten löydät inspiraatiota treeneihisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi