Suosittele ystävälle – ansaitse 100 €!

Haluamme, että voit jakaa treenin tuomaa hyvää oloa ystävillesi! Kun ystäväsi liittyy jäseneksi lähettämäsi linkin kautta, saat 100 € arvoisen lahjakortin.

Kuten tiedämme, yhdessä harjoittelu on paljon hauskempaa sekä tehokkaampaa. ELIXIAn jäsenenä pystyt suosittelemaan liikunnan tuomaa hyvää oloa helposti myös ystävillesi. Lahjakortilla voit ostaa treenivaatteita, palautusjuomia tai mitä tahansa muuta ELIXIA Shopeista. Voit halutessasi käyttää sen myös Personal Training -palveluihin.

Onko mielessäsi jo joku, jonka kanssa haluaisit treenata? Tunnet ehkä jonkun, joka aina puhuu aloittamisesta, muttei ole vielä saanut treenejä käyntiin? Suosittelu on erittäin helppoa!

NÄIN SE TOIMII:

1. Kirjaudu omille sivuillesi tai lataa applikaatiomme uusin versio. Pääset jakamaan suosituksia molemmista.

2. Jaa henkilökohtainen suositus linkkinä ystävillesi.

3. Kun ystäväsi liittyy jäseneksi 12 kk sopimuksella lähettämäsi linkin kautta, saat 100 €:n arvoiset lahjakortin, joka on voimassa 3 kuukautta.*

*ELIXIA pidättää oikeuden muuttaa palkintoja tai niiden ansaitsemiseen liittyvää mekaniikkaa tulevaisuudessa. Jo ansaitut palkinnot pysyvät kuitenkin muuttumattomina ja ovat aina lunastettavissa myöntämishetkisillä ehdoilla. Tutustu ehtoihin.

Jaa treenaamisen ilo ystäviesi kanssa!

Suosittele ystäville

Uutiset