Saavuta tavoitteesi nauraen ja nukkuen

Uni ja nauru ovat hyvinvoinnin kannalta yhtä tärkeitä kuin liikunta. Haluamme pitää huolta kansanterveydestä kokonaisvaltaisesti, joten lanseeraamme nyt täysin uudenlaiset online-harjoitukset; ”naurutreenin” ja unimeditaation.

Happy New Laughter

- Mielestämme hyvä nauru takaa parhaan aloituksen uuteen päivään. Keksitkö itse parempaa tapaa aloittaa aamua? Siksi lanseeraammekin nyt Online Training -palveluumme Happy New Laughter -treenin. Tämä 15 minuutin mittainen harjoitus takaa sinulle makoisat naurut, kertoo SATSin Consept Manager Tonje Kristenstuen.

Tuttu lause ”nauru pidentää ikää” ei itse asiassa ole pelkkä klisee. Nauru vaikuttaa useimpiin kehon lihaksiin samalla tavalla kuin hyvä harjoitus ja endorfiinien vapautuessa, kehon stressitaso laskee.

Naurulla ja hymyilyllä on erittäin tärkeä merkitys elämänlaadulle. Naurua voidaan pitää jopa meditatiivisena.

- Tiesitkö, että kehomme ei tunnista tietoista ja aitoa naurua toisistaan? Fyysinen vaikutus on samanlainen, päätitpä nauraa itse tai naurat spontaanisti. Sinulla ei siis tarvitse olla kummoinen huumorintaju hyötyäksesi naurun hyvistä vaikutuksista, Kristenstuen sanoo.

> Katso video uudesta tunnista

Happy New Sleep

Jos haluat rentoutua kunnolla, on olemassa vain yksi ratkaisu: nuku.

- ELIXIAssa haluamme varmistaa jäsenillemme kattavat mahdollisuudet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen sekä ylläpitämiseen. Näin ollen haluamme tarjota apua myös lepoon sekä rentoutumiseen. Online-treeni Happy New Sleep on matalan kynnyksen harjoitus kaikille, jotka tarvitsevat rentoutusta. Käytännössä sinun tulee vain istua alas ja kuunnella ohjeita. Meditaatio ohjaa hengitystä ja auttaa pitämään mielesi keskittyneenä sekä harmonisena, sanoo Tonje Kristenstuen.

Hyvä uni on erittäin tärkeää fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin kannalta. Uni on yksi tärkeimmistä tarpeistamme. Kun nukumme, kehomme palautuu ja aivomme puhdistuu kuona-aineista. Yksi huonosti nukuttu yö ei vielä vaaranna terveyttä, mutta pitkään jatkuvat unihäiriöt ja -ongelmat huonontavat elämänlaatua ja voivat aiheuttaa vakaviakin terveysongelmia.

Toisin sanoen, uni on terveytemme perusta, naurun ja liikunnan lisäksi.

> Katso video uudesta tunnista

Happy New You

Naurutreeni ”Happy New Laughter” sekä unimeditaatio “Happy New Sleep” ovat osa ELIXIAn sitoutumista kokonaisvaltaisen kansanterveyden edistämiseksi. “Happy New You” -kampanjalla haluamme auttaa kaikkia koko Pohjoismaissa.

- Tammikuu on monesti alku jollekin uudelle. Asetetaan tavoitteita ja pyritään voimaan paremmin. Kun liikunta on hauskaa, antaa se energiaa ja hyvä olo motivoi jatkamaan. Treenin jälkeiset endorfiinit tekevät ihmeitä koko keholle sekä mielelle! Tämä on ”Happy New You” -kampanjamme tärkein sanoma, kertoo Marianne Orderud, SATSin Nordic Marketing Manager.

Uutiset

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi