ELIXIA BASE - kysymyksiä ja vastauksia

Alta löydät nykyisille ELIXIA -jäsenille suunnattuja usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia ELIXIA BASEsta.

Milloin ELIXIA BASE avaa ovensa?

Kaikki Suomen ELIXIA BASE -keskukset avaavat ovensa 1.3.2018.

Mikä ELIXIA BASE on ja miten se poikkeaa ELIXIAsta?

ELIXIA BASE sopii kuntoilijoille, jotka haluavat hyvän perustreenivalikoiman ja erinomaisen saatavuuden hieman ELIXIAa edullisempaan hintaan.

ELIXIA BASE on osa ELIXIAa, ja sen tarjonta on hyvin samankaltainen mutta poikkeaa ELIXIAsta tietyissä asioissa. ELIXIA BASE -keskusten aukioloajat ovat laajemmat: keskukset ovat avoinna klo 05–24 joka päivä, vuoden ympäri ja osittain ilman henkilökuntaa. ELIXIA BASE -keskuksissa on henkilökunta paikalla erillisten palveluaikojen puitteissa. Tarkistathan palveluajat keskusten sivuilta.

ELIXIA BASE -keskuksista löydät tilat voima- ja kuntoharjoitteluun, ryhmäliikuntatunteja sekä Personal Training -palveluita. ELIXIA BASE -jäsenet saavat lisäksi käyttöönsä kaikki samat digitaaliset työkalut kuin ELIXIAssa. ELIXIA BASE -keskuksissa on saatavissa myös virtuaalisia ryhmäliikuntatunteja koko aukiolon ajan.

Pukuhuoneet ovat ELIXIA BASE -keskuksissa hieman pienempiä, eikä niissä ole saunoja. ELIXIA BASE -keskuksissa ei tarjota myöskään lastenhoitoa. Kaiken tämän ansiosta pystymme tarjoamaan ELIXIA BASE -keskuksissamme hieman ELIXIA -keskuksia edullisemmat hinnat.

Missä ELIXIA BASE -keskuksia on?

ELIXIA BASE -keskuksista kolme sijaitsee Helsingissä sekä yksi Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä:

Helsinki

ELIXIA BASE Sörnäinen
ELIXIA BASE Viikki
ELIXIA BASE Töölö

Espoo

ELIXIA BASE Suomenoja

Vantaa

ELIXIA BASE Myyrmäki

Tampere
ELIXIA BASE Linnainmaa

Jyväskylä
ELIXIA BASE Jyväskylä

Miten ELIXIA BASE -keskukset ovat auki?

Kaikki ELIXIA BASE -keskukset ovat auki kello 05–24 joka päivä, vuoden ympäri.

Milloin ELIXIA BASE -keskuksissa on henkilökuntaa?

Henkilökunta on paikalla erillisten palveluaikojen puitteissa. Tarkistathan palveluajat keskuksen sivuilta.

Miten pääsen tutustumaan ELIXIA BASE -keskuksiin?

Olet tervetullut tutustumaan ELIXIA BASE -keskuksiin silloin, kun keskuksessa on paikalla henkilökuntaa.

Miten ELIXIA BASE -keskukseen pääsee silloin, kun siellä ei ole henkilökuntaa?

Näytä jäsenkorttiasi tai jäsenrannekettasi keskuksen sisääntuloportissa olevaan kortinlukijaan, jolloin ovi avautuu ja pääset sisälle keskukseen.

Olen ELIXIAn jäsen ja minulla on käyttöoikeus kaikkiin pääkaupunkiseudun liikuntakeskuksiin, myös ELIXIA BASE -keskuksiin. Täytyykö minun tehdä jotain jäsenkortilleni, jotta pääsen ELIXIA BASE -keskuksiin?

Voit käyttää ELIXIA -jäsenkorttiasi, joka sinulla on jo ennestään. Se toimii myös ELIXIA BASE -keskuksissa 1. maaliskuuta alkaen. Suosittelemme kuitenkin ostamaan jäsenrannekkeen ELIXIA BASE -keskuksestasi (hinta 10 €). Ranneke helpottaa keskuksessa kulkemista (esim. pukuhuoneisiin kulku jäsenkortilla/-rannekkeella).

Miten ELIXIA BASE -keskuksessa voi kuntoilla?

ELIXIA BASE -keskuksissa on tilat ja varusteita itsenäiseen voima- ja kuntoharjoitteluun, ohjattuja ryhmäliikuntatunteja sekä virtuaalisia ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunteja. ELIXIA BASE -keskuksissa on saatavissa myös Personal Training -palveluita.

Onko ELIXIA BASE -keskuksissa pukuhuoneita suihkuineen ja saunoineen?

Keskuksissa on pukuhuoneet, joissa on suihku- ja WC-tilat. ELIXIA BASE - keskuksissa ei ole saunoja. Pukuhuoneisiin pääsee pitämällä jäsenkorttia/-ranneketta lukijan edessä, jolloin ovi avautuu.

Järjestetäänkö ELIXIA BASE -keskuksissa ryhmäliikuntatunteja?

Kyllä. Kaikki ELIXIA BASE -keskuksissa järjestettävät ryhmäliikuntatunnit ovat nähtävissä ELIXIA -sovelluksessa, aivan kuten ELIXIA -keskuksissakin järjestettävät tunnit. Voit varata paikan tunnille, jos kyseinen keskus sisältyy jäsenyyteesi. ELIXIAn ryhmäliikunnan varaussäännöt ovat voimassa myös ELIXIA BASE -keskuksissa.

Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit eivät ole varattavissa, vaan niihin voit osallistua saapumalla paikan päälle keskukseen.

Onko ELIXIA BASE -keskuksissa lastenhoitopalvelua?

Ei, ELIXIA BASE -keskuksissa ei ole lastenhoitopalvelua.

Lapsellani on ELIXIA Together -jäsenyys (jäsenyys 11–14-vuotiaille nuorille, treenaaminen huoltajan seurassa). Voiko hän treenata ELIXIA BASE -keskuksessa?

ELIXIA BASE -keskusten ikäraja on 15 vuotta. ELIXIA Together -jäsenyys ei ole käytössä ELIXIA BASE -keskuksissa.

Kuinka vanha täytyy olla, jotta voi treenata ELIXIA BASE -keskuksessa ilman huoltajaa?

Nuorisojäsenyyksiä on saatavissa siitä päivästä alkaen, jona jäsen täyttää 15 vuotta. Nuorisojäsenyyksissä pätevät samat ehdot kaikissa ELIXIA -keskuksissa.

Jäsenyyteni sisältää nyt pääsyn vain yhteen ELIXIA -keskukseen, joka on yhden ELIXIA BASE -keskuksen lähellä. Onko olemassa jokin jäsenyystyyppi, jolla voisin treenata kummassakin, sekä ELIXIA että ELIXIA BASE -keskuksessa?

Kyllä, voit päivittää jäsenkorttisi niin, että se on voimassa sekä ELIXIA että ELIXIA BASE -keskuksissa.

  • Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) asuvat jäsenet voivat valita jäsenyyden, joka kattaa kaikki pääkaupunkiseudun ELIXIA -keskukset. Tällaisiin jäsenyyksiin sisältyvät myös kaikki pääkaupunkiseudun ELIXIA BASE -keskukset 1. maaliskuuta alkaen.
  • Tampereella asuvat jäsenet voivat valita jäsenyyden, joka kattaa kaikki Tampereen ELIXIA-keskukset. Tällaiseen jäsenyyteen sisältyy myös ELIXIA BASE -keskus 1. maaliskuuta alkaen.
  • Saatavissa on myös kaksi keskusta kattava jäsenyys. Tällöin toinen keskuksista voi olla ELIXIA -keskus ja toinen ELIXIA BASE -keskus.