Pysy aktiivisena myös kesällä

Haluamme, että sinulla on mahdollisuus säilyttää aktiiviset treenirutiinit myös kesällä, joten avaamme keskustemme ovet kaikkiin* ELIXIA- ja SATS -keskuksiin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa! Myös Online Training -palvelumme on vapaassa käytössäsi. Aktiivista kesää!

Ajalla 11.6.2019–4.8.2019 sinulla on jäsenyytesi laajuudesta riippumatta vapaa pääsy kaikkiin* keskuksiimme koko Pohjoismaissa. Muista siis pakata treenivaatteet mukaasi myös kesälomalla, vieraillessasi ystäviesi ja sukulaistesi luona.

Vietätkö kesälomaa kaukana keskuksistamme? Hyödynnä tällöin Online Training -palveluamme tai tutustu ilmaisiin treeniohjelmiimme! Online Training -palvelu on kaikkien jäsentemme käytössä 11.6.-4.8., joten tartu mahdollisuuteen treenata - missä ja milloin tahansa.

Jäsenyytesi päivitetään automaattisesti. Seuraat treenitilastojasi normaaliin tapaan applikaatiostasi sekä nettisivuiltamme. Jos ryhmäliikuntapalvelut kuuluvat jäsenyyteesi, muistathan laajentaa ryhmäliikuntatuntihaun koskemaan kaikkia lähialueesi keskuksia. Näin saat käyttöösi laajemman tarjonnan sekä mahdollisuuden löytää itsellesi uusia suosikkeja!

Suomen ELIXIA -keskusten yhteystiedot ja kesän aukioloajat löydät täältä. Muiden maiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät applikaatiostasi tai kyseisen maan nettisivuilta. 

Keskuksemme Suomessa
Keskuksemme Ruotsissa

Keskuksemme Norjassa
Keskuksemme Tanskassa

*Ei koske keskuksia: Balance City, SATS Åre, HiYoga Schultzgate ja SATS Røa Bad Oslo.

Ihanaa kesää! 

Uutiset