Sovelluksesta

Henkilökohtaiset sisäänkirjautumiset
Sisäänkirjautuminen perustuu jäsennumeroosi (kirjoitettu jäsenkorttisi kääntöpuolelle) tai sähköpostiosoitteeseesi sekä salasanaan. Oletko unohtanut salasanasi? Saadaksesi uuden salasanan sinulla täytyy olla sähköpostiosoitteesi rekisteröity meillä. Kun olet kirjautunut voit muuttaa kirjautumistietojasi Harjoitteluni/Asetukset alla.

Oma harjoittelu

Kirjaudu ja näe varatut tuntisi. Voit täällä myös perua varatun tunnin. UUTTA! Voit nyt myös lisätä varauksesi suoraan kalenteriin. Klikkaa ”lisää kalenteriin” ja seuraa ohjeita. Muista myös ottaa peruttu tunti pois kalenteristasi – tämä ei tapahtu automaattisesti.

Varaa

Hae ja varaa tunteja tarkennetun tai nopean haun kautta. Nopeassa haussa haet tunteja keskuksen mukaan ja tarkennetussa haussa voit hakea tiettyjä tunteja. Valitse alue/keskus, tunteja/kategorioita, päivä/aika ja yhtä/useampaa ohjaajaa räätälöidäksesi juuri omat suosikkituntisi.

Varaussäännöt

Hae

Hae keskuksia kartan kautta ja valitse keskus nähdäksesi aukioloajat ja yhteystiedot.

Tarvitsetko tukea?

Mikäli tarvitset apua tai mikäli sinulla on kysyttävää koskien applikaatiota otathan yhteyttä asiakastukeemme asiakaspalvelu@satselixia.fi

Voit myös tutustua palveluihimme

www.facebook.com/satsfinland
www.youtube.com/satsnordic