Innovation Lab

2019 Fall – Application

Deadline is August 27th. Save the date for live presentation September 21st.The detailed schedule and additional information will be sent to selected participants by September 5th.

 

 

Name
Email
Mobile phone
Country
Class name
Class description
Product introduction rationale (why introduce?)
Target group
Equipment needed for the product
Link to Youtube, wetransfer, dropbox or similar (mandatory)
My background and previous experience from educating others
 

Innovation Lab 2019

Onko juuri sinun ideasi meidän uusi liikuntakonseptimme?

ELIXIA etsii koko ajan uusia, innovatiivisia liikuntatuotteita. Innovation Lab on erinomainen mahdollisuus tuoda esille hyvä idea ja luoda siitä menestyvä pohjoismainen lanseeraus ryhmäliikuntaan. Innovation Lab 2019 järjestetään ensimmäistä kertaa myös Helsingissä!

Päivä: torstai 19. syyskuuta
Paikka:
Kööpenhamina
Aika: klo 12:00 - 18:00

Päivä: perjantai 20. syyskuuta
Paikka:
Tukholma
Aika: klo 10:00 - 18:00

Päivä: lauantai 21. syyskuuta
Paikka:
Helsinki
Aika: klo 09:00 - 16:00

Päivä: lauantai 19. lokakuuta
Paikka:
Oslo
Aika: klo 10:00 - 18:00

Mikä on Innovation Lab?

ELIXIAn Innovation Labin tarkoituksena on etsiä uusia, potentiaalisia liikuntatuotteita, joita voivat ehdottaa niin jäsenet kuin henkilökuntamme sekä ulkopuoliset toimijat. Innovation Lab järjestetään useana päivänä eri Pohjoismaissa, jolloin voit esitellä meille upeat ideasi. Ideasi voi olla ryhmäliikuntaa tai Personal Training -toimintaa, isoille tai pienille ryhmille, tanssia, lihaskunto- tai cardioharjoittelua, joogaa tai liikkuvuusharjoittelua – tervetuloa!

Jokainen hakija valmistautuu 20–30 min. ohjausnäytteeseen, jonka jälkeen tunnin taustaan pureudutaan lyhyellä kysymys- ja keskustelusessiolla 15–20 min.

Lähetäthän hakemuksesi ja videosi viimeistään 26. elokuuta. Lisätiedot löydät hakemuksesta.

Onko sinulla loistava idea, joka ansaitsee tulla huomatuksi? Lähde mukaan!

Ulkopuoliset toimijat tarjoavat meille säännöllisesti harjoituskonseptejaan. Osa niistä on erinomaisia ja päätyvät tarjontaamme.

Aiemmat menestystuotteemme, kuten Barre, Yoga for Athletes, Bootylicious jne. osoittavat, että markkinajohtajina meillä on usein suurempi mahdollisuus onnistua omilla konsepteillamme kuin ostaa niitä muualta. Innovation Lab -tapahtumaan kutsutaan hakemusten perusteella. Etsimämme liikuntakonsepti voi olla mitä tahansa liikuntaan liittyvää (Personal Training, ryhmäliikunta ja/tai pienryhmäharjoittelu, lihaskuntoharjoittelu, yoga, meditaatio tms.).