Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

ELIXIA Finlandin Facebook-sivut ovat kanava, jossa voi kääntyä ELIXIAn puoleen mm. liikuntaa ja ELIXIAn tuotteita koskevissa kysymyksissä. Tykkäämällä ELIXIAn Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä. Facebookista löydät myös keskustemme omat sivut, joista tykkäämällä saat tietoa mm. keskuksessa järjestettävistä tapahtumista ja erikoistarjouksista. Voit lähettää meille palautetta yleisistä tai keskusta koskevista asioista ELIXIA Finlandille tai suoraan keskuksille.

Henkilökohtaiset, esimerkiksi laskutukseen tai jäsenyyteen liittyvät kysymykset tulee esittää joko ELIXIAn Asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@satselixia.fi tai omaan kotikeskukseen.

Pidätämme oikeuden poistaa henkilön, joka toistuvasti rikkoo tämän politiikan säännöksiä.

Kysymyksissä ja ilmoitusasioissa ole ystävällisesti yhteydessä webmaster@sats.se.

Tervetuloa Facebook-sivuillemme!

Lue lisää ELIXIASTA

Miksi valita ELIXIA?

Tunne liikuntasuorituksen jälkeen on sanoinkuvaamaton! Onhan se upeaa, että liikuntasuorituksesta voi saada välittömän palautteen oman hyvinvoinnin, energisyyden, ylpeyden ja iloisemman olemuksen kautta. Liikunta on sijoitus sinuun itseesi – terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

ELIXIAn tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.