Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

ELIXIA Finlandin Facebook-sivut ovat kanava, jossa voi kääntyä ELIXIAn puoleen mm. liikuntaa ja ELIXIAn tuotteita koskevissa kysymyksissä. Tykkäämällä ELIXIAn Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä. Facebookista löydät myös keskustemme omat sivut, joista tykkäämällä saat tietoa mm. keskuksessa järjestettävistä tapahtumista ja erikoistarjouksista. Voit lähettää meille palautetta yleisistä tai keskusta koskevista asioista ELIXIA Finlandille tai suoraan keskuksille.

Henkilökohtaiset, esimerkiksi laskutukseen tai jäsenyyteen liittyvät kysymykset tulee esittää joko ELIXIAn Asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@satselixia.fi tai omaan kotikeskukseen.

Pidätämme oikeuden poistaa henkilön, joka toistuvasti rikkoo tämän politiikan säännöksiä.

Kysymyksissä ja ilmoitusasioissa ole ystävällisesti yhteydessä webmaster@sats.se.

Tervetuloa Facebook-sivuillemme!

Lue lisää ELIXIASTA

Miksi ELIXIA?

ELIXIAn jäsenet treenaavat enemmän ja ovat keskimäärin onnellisempia kuin muut.* Olemme tästä äärimmäisen ylpeitä, sillä missiomme on motivoida ihmisiä liikkumaan sekä löytämään liikunnanilon.

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

ELIXIAn tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.