Uudet varaussäännöt

Ryhmäliikunnan varaussäännöt muuttuvat 21.11.2018. Haluamme tarjota kaikille jäsenillemme mahdollisuuden osallistua haluamilleen ryhmäliikuntatunneille ja tästä johtuen päivitämme varaussääntöjämme seuraavasti.

Ryhmäliikuntatuntien varausjärjestelmä antaa tällä hetkellä ymmärtää, että tunnit ovat täynnä, jonot ovat pitkiä, eikä vapaita paikkoja jää kaikille halukkaille.

Todellisuudessa suurimmalle osalle tunneista jää paikkoja, eivätkä tunnit täyty kokonaisuudessaan. Varausjärjestelmän pitkä jono voi esimerkiksi johtua tunnin myöhäisestä peruutuksesta, jäsenen unohduksesta peruuttaa tunti kokonaan tai liian monesta "varmuuden vuoksi" tehdystä tuntivarauksesta, ilman todellista aikomusta osallistua tunneille. Muun muassa nämä tekijät johtavat siihen, että monelta halukkaalta jää tuntipaikka kokonaan saamatta.

Haluamme tarjota kaikille jäsenillemme mahdollisuuden osallistua haluamilleen ryhmäliikuntatunneille ja tästä johtuen päivitämme varaussääntöjämme seuraavasti. 

Uutta 21.11.2018 alkaen: 
•Tuntivaraukset tulee perua viimeistään 2 tuntia ennen tunnun alkua (nykyisin 1 tunti ennen tunnin alkua).
•Voit tehdä samalle päivälle varauksen enintään kahdelle tunnille (nykyisin voit tehdä varauksen enintään kolmelle tunnille). 

Muilta osin varaussäännöt säilyvät ennallaan ja voit myös jatkossa tehdä tuntivarauksia useita päiviä ennakkoon sekä nettisivuillamme että sovelluksessa. Pystyt myös edelleen osallistumaan saman päivän aikana useammalle tunnille, mutta varauksen voi etukäteen tehdä ainoastaan kahdelle. 

Tiesithän, että ELIXIA-sovelluksessa saat myös treenihistoriaasi perustuvia suosituksia, näet ystäviesi varaukset ja voit helposti varata paikan samalle tunnille ystäväsi kanssa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin saat klikkaamalla alla olevaa "usein kysytyt kysymykset" -painiketta. Autamme sinua myös keskustemme asiakaspalvelussa. 

Usein kysytyt kysymykset.