Outdoor Yoga for Athletes-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Yoga for Athletes-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Joogaamalla lisäät ja pidät yllä liikkuvuutta. Täma tunti tukee juoksu- ja voimaharjoitteluasi ja viimeistelee jokapäiväisen treenisi. Huomaa, että tarvitset oman maton oppitunnille. Myymme keskustassa joogamattoja.

Yoga for Athletes on suunniteltu erityisesti sinulle, joka treenaat säännöllisesti, mutta haluaisit olla notkeampi. Olemme kehittäneet urheilijoiden joogan – Yoga for Athletes – voimajoogan pohjalta. Jooga lisää liikkuvuutta ja täydentää muuta voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Laajat liikeradat ja lihasten nopeampi palautuminen viimeistelee jokapäiväisen treenisi.

Termi «Power Yoga» (voimajooga) tuli käyttöön1980-luvun alussa Yhdysvalloissa. Amerikkalainen joogaohjaaja Beryl Bender Birch ohjasi juoksijoita ja muita urheilijoita käyttäen termejä joogaa urheilijoille, venyttelyä urheilijoille ja voimajooga (Yoga for Athletes, Stretching for Athletes and Power Yoga). Samoihin aikoihin hän opiskeli Asthanga Vinyasa -joogan kehittäjän K. Patthabi Joisin johdolla. Kun Beryl alkoi ohjata joogaa urheilijoille, hän huomasi, että urheilijat eivät olleet tarpeeksi notkeita, joten hän muutti asentoja. Tuohon aikaan jooga ei vielä ollut yleinen harjoitusmuoto, joten Beryl halusi tehdä siitä turvallisemman kaikille. Näin hän alkoi käyttämään termiä Power Yoga (voimajooga), josta tuli hyvin suosittu urheilijoiden keskuudessa. Vuonna 1999 Beryl kirjoitti uudesta joogamuodostaan kirjan, josta tuli bestseller Yhdysvalloissa.

 • Kestävyys
  0/4
 • Voima
  3/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  2/4
 • Intensiteetti
  2/4
 • Koreografia
  0/4