Outdoor Flexibility-tunneilla on sama sisältö, mutta Outdoor Flexibility-tunnit pidetään läheisellä ulkoilualueella. Tapaamme liikuntakeskuksessa. Valitse säänmukaiset vaatteet. Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? Flexibility-tunnilla harjoitetaan koko kehon liikkuvuutta. Huomaa, että tarvitset oman maton oppitunnille.

Saat mahdollisuuden rentoutua ja keskittyä yleisiin kehon ongelmakohtiin, kuten takareisiin, selkään, lonkkiin ja pakaroihin. Puolen tunnin mittaiselle Outdoor Flexibility-tunnille voit hyvin osallistua sellaisenaan, ja tunti sopii myös hyvin yhdistettäväksi toiseen tuntiin.

Tunti koostuu rauhoittavista liikkeistä, jotka auttavat sinua lisäämään liikkuvuutta ja parantamaan kehonhallintaa. Outdoor Flexibility-tunnilla tehtävät toimistotyöntekijöille suunnatut venytykset sekä toisaalta kierto- ja lihasten rentouttamiseen suunnatut harjoitukset parantavat arjen toimintakykyä ja tuovat hyvän olon.

Näemme, että yhä useammat ihmiset etsivät rauhallisempia liikuntamuotoja hektisten arkipäivien lomaan, sanoo Silja Silvanto ELIXIA Finlandin ryhmäliikunta – ja Personal Training spesialisti. Korkean intensiteetin treenien vastapainoksi tarjottavat rauhallisemmat ryhmäliikuntatunnit auttavat pitämään kehosta huolta pitkällä aikavälillä.

Outdoor Flexibility-tunti perustuu uusimpaan tutkimustietoon liikkuvuuden harjoittamisesta ja kaikki Outdoor Flexibility-ohjaajamme ovat lajiin koulutettuja ammattilaisia. Outdoor Flexibility on 30 minuutin kestoinen ja tunti löytyy kaikkien keskustemme ryhmäliikuntavalikoimasta.

 • Kestävyys
  0/4
 • Voima
  0/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  1/4
 • Intensiteetti
  1/4
 • Koreografia
  0/4