Hot Yoga Release sopii kaikille, jotka haluavat rauhallisen joogaharjoituksen ja samalla nauttia lämpimän studion takaamasta rentoutuksesta. Huom. Tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen. Myymme keskustassa joogamattoja.

Hot Yoga Release kehittää voimaa ja notkeutta, ja samalla se lisää seesteisyyttä ja syvää rentoutumista. Lämpimässä tilassa lempeiden liikkeiden ja hengitystekniikoiden avulla hermojärjestelmä rauhoittuu ja rentoutuu. Musiikki, liikkeet ja ohjaaja tarjoavat kokemuksen, jota et voi jättää väliin.

Muutaman viime vuoden aikana Hot Yoga on kasvanut suosituksi joogamuodoksi. Tarjolla on sekä dynaamisia että rauhoittavia tunteja.

Hot Yoga Releasessa yhdistyy hengitys, harjoitus (asanat) ja kehon sekä mielen tietoinen havainnointi. Hot Yoga Releasessa yhdistämme nämä kolme perusasiaa rauhoittavaan ja rentouttavaan Hot-tuntiin, joka aktivoi parasympaattista hermostoa eli sitä hermoston osaa joka huolehtii palautumisesta, levosta ja hedelmällisyydestä. Harjoituksissa hyödynnetään lääketieteellistä ja terapeuttista joogaa, Yin-joogan tekniikoita ja klassista joogaa. Kun tunnin seuraksena alat palautua, huomaat olevasi rennompi, notkeampi ja saatat kokea itsesi todella energiseksi. Immuunijärjestelmä elpyy ja kuona-aineet poistuvat lämmössä tehdyistä liike- ja hengitysharjoituksista, mikä auttaa kehoa pysymään terveenä. Hot Yoga Release tarjoaa sinulle 60 minuuttia voimaa, tasapainoa, parantumista sekä kehon ja mielen tietoisuutta. Emme suosittele tuntia raskaana oleville. 

Tullessasi tunnille:

- Ota mukaasi oma matto. Hygieniasyistä keskus ei lainaa mattoja HOT-tunneilla, mutta voit tarvittaessa ostaa maton vastaanotosta.

- Pukeudu kevyisiin urheiluvaatteisiin. Suosittelemme siis paitaa ja shortseja, jotka on tehty kevyestä materiaalista.

- Ota mukaasi kaksi pyyhettä – toisen pyyhkeen tulee olla riittävän iso, jotta se peittää tunnilla käytettävän joogamaton, ja toinen pyyhe toimii hikipyyhkeenä. Huomioithan, että iso pyyhe on välttämätön varutse HOT-tunneilla. Hygieniasyistä keskus ei lainaa pyyhkeitä, mutta voit tarvittaessa ostaa pyyhkeet vastaanotosta.

- Ota mukaasi vesipullo ja huolehdi nesteytyksestä etenkin ennen tuntia ja sen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa tunnille!

 • Kestävyys
  1/4
 • Voima
  3/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  3/4
 • Intensiteetti
  2/4
 • Koreografia
  0/4