Tunti koostuu rauhoittavista liikkeistä, jotka auttavat sinua lisäämään liikkuvuutta ja parantamaan kehonhallintaa. Huomioithan, että tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Hot FLX-tunnilla tehtävät toimistotyöntekijöille suunnatut venytykset sekä toisaalta kierto- ja lihasten rentouttamiseen suunnatut harjoitukset parantavat arjen toimintakykyä ja tuovat hyvän olon.

- Näemme, että yhä useammat ihmiset etsivät rauhallisempia liikuntamuotoja hektisten arkipäivien lomaan, sanoo Silja Silvanto ELIXIA Finlandin ryhmäliikunta – ja Personal Training spesialisti. Korkean intensiteetin treenien vastapainoksi tarjottavat rauhallisemmat ryhmäliikuntatunnit auttavat pitämään kehosta huolta pitkällä aikavälillä.

Hot FLX on 30 minuutin pituinen tunti ja löydät sen ELIXIA Itiksen hot studiosta.

Tullessasi tunnille:

- Ota mukaasi oma matto. Hygieniasyistä keskus ei lainaa mattoja HOT-tunneilla, mutta voit tarvittaessa ostaa maton vastaanotosta.

- Pukeudu kevyisiin urheiluvaatteisiin! Tunnille ei kannata tulla uimapuvussa, mutta puuvillavaatteet ovat useimmiten tällä tunnilla liian kuumat ja epäkäytännölliset. Suosittelemme siis paitaa ja shortseja, jotka on tehty kevyestä materiaalista.

- Ota mukaasi kaksi pyyhettä – toisen pyyhkeen tulee olla riittävän iso, jotta se peittää tunnilla käytettävän joogamaton, ja toinen pyyhe toimii hikipyyhkeenä. Hygieniasyistä keskus ei lainaa pyyhkeitä, mutta voit tarvittaessa ostaa pyyhkeet vastaanotosta.

- Ota mukaasi vesipullo (ostettavissa myös keskuksesta) ja huolehdi nesteytyksestä etenkin ennen tuntia ja sen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa tunnille!

 • Kestävyys
  0/4
 • Voima
  0/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  1/4
 • Intensiteetti
  2/4
 • Koreografia
  0/4