Vihreä linssisalaatti fetajuuston, omenan ja sitruunamarinoidun punasipulin kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Vihreä linssisalaatti fetajuuston, omenan ja sitruunamarinoidun punasipulin kera

Rautaa tarvitaan lihasten hapensaantiin. Vihreistä linsseistä saadaan hitaasti imeytyvää kasvikunnan rautaa, joka C-vitamiinin vaikutuksesta muuntuu nopeasti imeytyväksi raudaksi. Kastike sisältääkin sitruunaa, jossa on runsaasti C-vitamiinia.

ELIXIA
30. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

Linssit:
390 g vihreitä linssejä
1 ½ kasvisliemikuutiota

Marinoitu punasipuli:
reilun puolen sitruunan mehu (1½ rkl)
3 ½ rkl rypsiöljyä
1 ½ punasipulia
ripaus suolaa

450 g fetajuustoa
2 omenaa

Ohjeet

Linssit: Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kasvisliemikuutio. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.

Marinoitu punasipuli: Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita öljy, sitruunamehu ja suola pienessä kulhossa. Lisää punasipuli ja anna tekeytyä.

Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi.

Paloittele fetajuusto pieniksi paloiksi.

Kun linssit ovat kypsiä, tarjoile salaattina ja koristele linssit fetajuustolla, marinoidulla punasipulilla ja omenalla.

Vihreä linssisalaatti fetajuuston, omenan ja sitruunamarinoidun punasipulin kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →