Lehtikaalisipsit - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Lehtikaalisipsit

Uskaltaudu kokeilemaan näitä ohuita, rapeita, vihreitä sipsejä! Lehtikaali sisältää vihanneksista eniten E-vitamiinia, joka on kehon monityydyttymättömiä rasvahappoja suojaava antioksidantti.

ELIXIA
24. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

120 g lehtikaalinlehtiä (n. 200 g lehtikaalia varsineen)
3 rkl oliiviöljyä
1,5 maustemittaa suolaa
2 rkl suolatonta sipulijauhetta
2 tl valkosipulijauhetta

Ohjeet

Lämmitä uuni 75 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla. Irrota lehtikaalin lehdet paksuista varsista. Revi lehdet palasiksi ja levitä ne pellille. Valuta lehtien päälle oliiviöljyä ja lisää mausteet. Hiero lehtiin öljyä ja mausteita siten, että ne jakautuvat tasaisesti. Paista uunin keskitasolla noin45 minuuttia. Tarjoile heti tai säilytä kuivassa paikassa.

Lehtikaalisipsit

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →