Lehtikaalisipsit
Uskaltaudu kokeilemaan näitä ohuita, rapeita, vihreitä sipsejä! Lehtikaali sisältää vihanneksista eniten E-vitamiinia, joka on kehon monityydyttymättömiä rasvahappoja suojaava antioksidantti.
Ainekset ovat 4 henkilölle
120 g lehtikaalinlehtiä (n. 200 g lehtikaalia varsineen)
3 rkl oliiviöljyä
1,5 maustemittaa suolaa
2 rkl suolatonta sipulijauhetta
2 tl valkosipulijauhetta
Ohjeet
Lämmitä uuni 75 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla. Irrota lehtikaalin lehdet paksuista varsista. Revi lehdet palasiksi ja levitä ne pellille. Valuta lehtien päälle oliiviöljyä ja lisää mausteet. Hiero lehtiin öljyä ja mausteita siten, että ne jakautuvat tasaisesti. Paista uunin keskitasolla noin45 minuuttia. Tarjoile heti tai säilytä kuivassa paikassa.
Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi
Liity jäseneksi