Fetatäytetty minipaprika paahdettujen juuresten kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Fetatäytetty minipaprika paahdettujen juuresten kera

Porkkanat sisältävät beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste. Kuumennettaessa rasvan kanssa vitamiini imeytyy nopeammin elimistöön. A-vitamiinia tarvitaan etenkin näkökyvyn ja ihon toimintaa varten.

ELIXIA
30. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

Paahdetut juurekset:
3 bataattia (n. 250 g/kpl)
750 g palsternakkaa
750 g porkkanoita
4 rkl rypsiöljyä
¾ tl hiutalesuolaa
ripaus mustapippuria

Fetatäytetty minipaprika:
200 g fetajuustoa (20 %)
2 rkl oliiviöljyä
ripaus mustapippuria
4 minipaprikaa

150 g halloumia (rasvaa 22 %)
½ tl rypsiöljyä

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Paahdetut juurekset: Kuori ja leikkaa juurekset ohuiksi viipaleiksi. Aseta ne uunivuokaan ja valuta päälle öljyä ja lisää hiutalesuolaa ja mustapippuria. Paista uunissa n. 25–30 minuuttia.

Fetatäytetty minipaprika: Hienonna fetajuusto haarukalla ja sekoita mukaan oliiviöljy ja mustapippuri. Leikkaa viilto minipaprikoihin ja täytä ne fetajuustotäytteellä ja aseta ne juuresten päälle viimeiseksi 15 minuutiksi.

Viipaloi halloumi ja paista pienessä määrässä öljyä n. 2–3 minuuttia molemmin puolin.

Tarjoile fetatäytetyt minipaprikat paahdettujen juuresten ja halloumin kera.

Fetatäytetty minipaprika paahdettujen juuresten kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →