Yhdessä hyvää lapsille - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Yhdessä hyvää lapsille

Yhdessä hyvää lapsille

Liikuntakeskus ELIXIA tekee yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Kumppanuus käynnistyi komealla tavalla marraskuussa 2016, kun ELIXIAN keskuksissa punnerrettiin yhteisen hyväntekeväisyyspotin eteen.

ELIXIA
17. toukokuuta 2017

Punnerrustempauksen jälkeen monipuolinen kumppanuus on pitänyt sisällään Joulumielelle-konsertin kumppanuuden, yhdessä järjestettäviä liikunnallisia tempauksia sekä lapsia liikuttavan perhepäivän.

– Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on ELIXIAlle tärkeä ja merkityksellinen asia. Haluamme olla mukana auttamassa niitä lukuisia perheitä, joiden lapset saavat tai ovat saaneet hoitoa lastenklinikoillla. Lapsissa on tämän maan tulevaisuus. Kummien toiminnan kautta voimme olla tukemassa lastenklinikoiden arvokasta toimintaa, ELIXIAn maajohtaja Anne Ketola kertoo.

– Liikunta sekä lasten hyvinvointia ja kuntoutusta edistävä kumppaniyhteistyö Elixian kanssa on meille toivottu lisä yhteistyökumppanuuksiin, Kummien toiminnanjohtaja Anne Knaster toteaa.

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana.

Alla muutamia fiiliskuvia marraskuulta 2016 ELIXIA Salmisaaresta, missä Lastenklinikoiden Kummit kuvasi videopätkiä joulukuiseen keräykseensä.

 

 

 

 

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ihmiset

Lue mielenkiintoisia haastatteluita ja tarinoita ihmisistä sekä heidän treenikokemuksistaan.

Lue lisää aiheesta Ihmiset →