HiYoga – löydä energiasi ja hengitä!

Nykypäivän maailmassa arki on täynnä kiirettä, aikaa vastaan taistelua ja stressiä. Silloin on tärkeää antaa itselleen myös omaa aikaa ja löytää hyvä paikka rauhoittumiselle. Velvoitteiden ja työn aiheuttama stressi on yleistä, emmekä voi aina välttää saati poistaa sitä. Tästä syystä jooga on loistava vaihtoehto kaikille niille ihmisille, jotka kaipaavat stressinlievitystä elämäänsä!
Tuuli Kuittinen
Kategoria
Harjoittelu

Tiesitkö, että stressin lisäksi jooga voi lievittää vakavampiakin ongelmia, muun muassa masennusta ja ahdistusta, jotka saattavat hiipiä elämään, ellemme saa stressiä kuriin?

HiYoga on ELIXIAlla uusi konsepti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman joogaa optimaalisissa, juuri sitä varten rakennetuissa tiloissa. Maailmassa, jossa kaikki muuttuu yhä nopeammin, on erittäin arvokasta saada paikka, jossa voi löytää rauhaa. 

HiYoga-studiot on suunniteltu ja sisustettu toimiviksi. Studioissa on otettu huomioon myös lämpötila, ilmankosteus ja rauhoittava tunnelma. Sieltä löytyvät kaikki joogassa tarvittavat välineet, kuten joogapalikat, -remmit ja -tyynyt.

HiYoga tarjoaa kokonaisen skaalan elämyksiä kaikille, jotka haluavat syventyä joogan inspiroivaan maailmaan. 

HiYoga

Kokeile erilaisia HiYoga-tunteja sitä varten suunnitelluissa miellyttävissä tiloissa ELIXIA Alexiumissa ja ELIXIA Länsiväylässä.

Onko HiYoga sinulle uutta?

Jos et ole joogannut aikaisemmin, mutta olet utelias kokeilemaan, mieti ensin mitä uudelta joogaharrastukseltasi haet. Haluatko rauhallisen hetken, voimaa vai notkeutta? Haetko apua johonkin vaivaan vai itsesi ylittämistä jollain tietyllä tavoitteella?

Aloittelijan kannattaa valita joogalaji, joka mahdollisimman hyvin vastaa omia liikuntatottumuksia, koska aloittaminen omalta mukavuusalueelta on aina helpompaa. Kun kokemusta karttuu, voit lähteä kokeilemaan rohkeasti, mitä sen ulkopuolelta löytyy. 

4 hyvää syytä joogata

  1. Stressitaso laskee, mikä auttaa poistamaan elimistöstä nestettä ja vähentämään rasvaa, joihin elimistö tarrautuu stressaantuneena. 

  2. Ruuansulatusjärjestelmän toiminta aktivoituu. Hyvin toimiva ruuansulatusjärjestelmä auttaa painonpudotuksessa ja painonhallinnassa.

  3. Mieli rauhoittuu ja ajatukset selkiintyvät, jolloin oman olon huomaa helpommin ja havaitsee esimerkiksi, onko todella nälkäinen.

  4. Kehon asento ja ryhti paranevat, jolloin on helpompi hengittää syvään ja saada lisää happea aivoille. Olo tuntuu energisemmältä ja positiivisemmalta.