PT START – paras tapa aloittaa!

Me ELIXIAssa haluamme, että saat jäsenyydellesi parhaan mahdollisen aloituksen, ja siksi tarjoamme sidonnaisuusajallisiin jäsenyyksiin kaksi harjoituskertaa (2 x 45 min) oman henkilökohtaisen valmentajan eli Personal Trainerin (PT) kanssa.

Personal Trainerimme ovat sertifioituja, hyväksytyn PT-koulutuksen saaneita ja erittäin ammattitaitoisia ohjaajia. Edellytämme kaikilta Personal Trainereiltämme pedagogisia taitoja sekä monipuolisia valmennuksellisia kykyjä. Haluamme huomioida henkilökohtaiset tarpeesi ja toiveesi, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman positiivinen!

Mitä PT-harjoituskerroilla tapahtuu?

Yhteistyön alussa Personal Trainerille on tärkeintä tutustua sinuun ja oppia tietämään syitä treenaamisesi aloittamiseen meillä. Ensimmäisen harjoituskerran aluksi keskustellaan avoimesti, jotta pystytään määrittelemään se  juuri sinulle sopiva ja haluamasi tavoite, sekä mietitään yhdessä parhaat keinot, miten tavoitteeseesi pääset. Personal Trainer ohjelmoi harjoitteluasi, jotta kaikki tekemisesi on mahdollisimman turvallista sekä tavoitteen saavuttamiseen tähtäävää.

Harjoituskerrat sisältävät juuri sinulle sopivaa kunto- ja/ tai voimaharjoittelua sekä suosituksia tavoitteisiisi ja toiveisiisi sopiville ryhmäliikuntatunteille. Pidätkö ulkona liikkumisesta? Kyllä, Personal Trainer ottaa myös sen huomioon. Ja jos tarvitset ravitsemusneuvontaa, myös se on luonnollinen osa henkilökohtaista valmennusta. Oikeanlainen ja laadukas harjoittelu on avain hyviin tuloksiin ja tuloksellisen harjoittelun kautta saavutat myös varmasti tavoitteesi. Harjoittelukokemus on erittäin tärkeää, ja Personal Trainerimme näyttävät sinulle aina käytännössä, miten sinun tulee harjoitella, jotta saavutat tavoitteesi.

Toisella harjoituksella käytte läpi päämäärätietoisen ja innostavan treenin, joka vastaa haastavuudeltaan omaan kehittymiseesi. Harjoitukset Personal Trainerin kanssa vievät sinua jokaisella kerralla lähemmäksi kohti asettamaanne tavoitetta. Toisen harjoituskerran lopuksi keskuttelette vielä harjoitukseen liittyvistä ajatuksistasi ja kokemuksistasi, sovitte jatkosta ja mietitte mikä vaihtoehtoisista malleista olisi luontevin ratkaisu sinulle seuraaviksi viikoiksi ja kuukausiksi.

> Liity jäseneksi nyt!

Personal Training palvelut