Lapset ja nuoret

Treenaa yhdessä lapsesi kanssa – hanki ELIXIA Together -jäsenyys. Valikoimastamme löytyy myös 15–18-vuotiaille nuorille tarkoitettu ELIXIA Youth-jäsenyys.

11–14-vuotiaat – ELIXIA Together

ELIXIA Together -jäsenyys on suunnattu 11–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen huoltaja tekee jäsenyyssopimuksen lapsen tai nuoren puolesta, ja lapsi tai nuori harjoittelee yhdessä huoltajan tai muun huoltajan valtuuttaman aikuisen kanssa.

Together-jäsenet saavat 50% alennuksen normaalihintaisista ELIXIA-jäsenyyksistä. Jäsenyyden kuukausihinta on kuitenkin aina minimissään 36,00 € - 39,00 € ja liittymismaksu on kaikissa jäsenyyksissämme 29,00 €.  Jäsenyys solmitaan paikan päällä keskuksessa. ELIXIA BASE -keskukset eivät sisälly Together -jäsenyyksiin, eikä ELIXIA BASE -jäsenyyksistä myönnetä Together-alennusta.

Tervetuloa liittymään ELIXIA Together -jäseneksi!

> Täältä voit lukea lisää ELIXIA Together-jäsenyydestä

15–18-vuotiaat – ELIXIA Youth

15–18-vuotiaille nuorille myönnämme 20% alennuksen normaalihintaisista ELIXIA-jäsenyyksistämme. Alennus ei koske ELIXIA BASE -jäsenyyksiä. Nuorisojäsen saa osallistua kaikkiin tarjolla oleviin harjoittelumuotoihin: voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan, juoksuharjoitteluun ym.

Tervetuloa lähimpään keskukseesi saamaan lisätietoja tai solmimaan ELIXIA Youth-jäsenyys!

Nimi
Puhelin
Valitse sinulle sopivin keskus
 

;