Lapset ja nuoret

Treenaa yhdessä lapsesi kanssa – hanki ELIXIA Together -jäsenyys. Valikoimastamme löytyy myös 15–18-vuotiaille nuorille tarkoitettu ELIXIA Youth-jäsenyys.

11–14-vuotiaat – ELIXIA Together

ELIXIA Together -jäsenyys on suunnattu 11–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen huoltaja tekee jäsenyyssopimuksen lapsen tai nuoren puolesta, ja lapsi tai nuori harjoittelee yhdessä huoltajan tai muun huoltajan valtuuttaman aikuisen kanssa.

Together-jäsenet saavat -50%:n alennuksen normaalihintaisista ELIXIA-jäsenyyksistä. Alennus lasketaan valitun jäsenyyden normaalihinnasta. Liittymismaksu kaikissa jäsenyyksissämme on 29,00 €. Jäsenyys solmitaan paikan päällä ELIXIA-keskuksessa. 

Tervetuloa liittymään ELIXIA Together -jäseneksi!

Huom! Together-jäsenyyttä ei voi solmia seuraaviin keskuksiin: Töölö, Sörnäinen, Viikki, Suomenoja, Myyrmäki, Linnainmaa ja Skanssi

> Täältä voit lukea lisää ELIXIA Together-jäsenyydestä

15–18-vuotiaat – ELIXIA Youth

15–18-vuotiaille nuorille myönnämme 20% alennuksen normaalihintaisista ELIXIA-jäsenyyksistämme. Alennus lasketaan valitun jäsenyyden normaalihinnasta. Liittymismaksu kaikissa jäsenyyksissämme on 29,00 €. Nuorisojäsen saa osallistua kaikkiin tarjolla oleviin harjoittelumuotoihin: voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan, juoksuharjoitteluun ym. omatoimisesti. Youth-jäsenyyden solmimiseen tarvitaan huoltajan suostumus. 

Tervetuloa lähimpään keskukseesi kuulemaan lisätietoja tai solmimaan ELIXIA Youth-jäsenyys! 

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Valitse sinulle sopivin keskus
 

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi