Lapset ja nuoret

Treenaa yhdessä lapsesi kanssa – hanki ELIXIA Together -jäsenyys. Valikoimastamme löytyy myös 15–18-vuotiaille nuorille tarkoitettu ELIXIA Youth-jäsenyys.

11–14-vuotiaat – ELIXIA Together

ELIXIA Together -jäsenyys on suunnattu 11–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen huoltaja tekee jäsenyyssopimuksen lapsen tai nuoren puolesta, ja lapsi tai nuori harjoittelee yhdessä huoltajan tai muun huoltajan valtuuttaman aikuisen kanssa.

Together-jäsenet saavat huomattavan alennuksen normaalihintaisista ELIXIA-jäsenyyksistä. Jäsenyyden kuukausihinta on kuitenkin aina minimissään 37,00 € - 40,00 € ja liittymismaksu on kaikissa jäsenyyksissämme 29,00 €.  Jäsenyys solmitaan paikan päällä keskuksessa. Together-jäsenyys on tarjolla valituissa ELIXIA-keskuksissa*.

Tervetuloa liittymään ELIXIA Together -jäseneksi!

> Täältä voit lukea lisää ELIXIA Together-jäsenyydestä

15–18-vuotiaat – ELIXIA Youth

15–18-vuotiaille nuorille myönnämme 20% alennuksen normaalihintaisista ELIXIA-jäsenyyksistämme. Jäsenyyden kuukausihinta on kuitenkin aina minimissään 37,00 € - 40,00 € ja liittymismaksu on kaikissa jäsenyyksissämme 29,00 €. Alennus ei koske valittuja ELIXIA-keskuksia*. Nuorisojäsen saa osallistua kaikkiin tarjolla oleviin harjoittelumuotoihin: voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan, juoksuharjoitteluun ym.

Tervetuloa lähimpään keskukseesi saamaan lisätietoja tai solmimaan ELIXIA Youth-jäsenyys!

*Together-jäsenyys ja Youth-alennus ei ole saatavilla seuraavissa ELIXIA-keskuksissa: Töölö, Sörnäinen, Viikki, Suomenoja, Myyrmäki, Linnainmaa ja Jyväskylä.

Nimi
Puhelin
Valitse sinulle sopivin keskus