Get fit for summer

Liity jäseneksi nyt. Saat rahat takaisin, jos et jaksa heittää kaveria järveen ensi kesänä.

Suolavettä hiuksissa, auringon punaamat posket ja säkenöivät silmät. Kesä on ihana vuodenaika. Silloin voi juosta metsässä lintujen liverrys taustamusiikkina, ja käsipainot kuntosalilla vaihtuvat iloisten lastenlasten nostamiseen ilmaan. Kesällä olemme aktiivisia ja liikumme hieman eri tavalla kuin muina vuodenaikoina, ja juuri sitä me ELIXIAlla haluamme tukea.

Jaksa juosta se hieno, rantaa pitkin kulkeva juoksulenkki ensi kesänä. Jaksa telmiä lasten kanssa puistossa. Jaksa heittää kaveri järveen. Rakenna pohja kaikille ensi kesän riennoille jo nyt. Jos et ole tyytyväinen saavuttamiisi tuloksiin, saat rahasi takaisin.

Voit hyödyntää Get Fit For Summer -tarjouksemme, jos liityt jäseneksi 1. huhtikuuta ja 23. toukokuuta välisenä aikana*. Treenaa kaksi kertaa viikossa kahdeksan viikon ajan. Jos et ole tyytyväinen kehitykseesi näiden viikkojen aikana, saat rahasi takaisin.

* Koskee kaikkia jäsenyyksiä, joissa on 12 kuukauden sitoutumisaika.

GET FIT FOR SUMMER – EHDOT

  • Kampanja-aika: 1. huhtikuuta – 23. toukokuuta 2018
  • Kampanja koskee vain uusia jäsenyyksiä
  • Hinta määräytyy keskuksen, valittujen palveluiden ja sopimusajan mukaan.
  • Sopimusaika 12 kuukautta.
  • Ollakseen oikeutettu hyvitykseen, jäsenen tulee harjoitella ELIXIA-keskuksessa vähintään 2 kertaa   viikossa 8 perättäisen viikon aikana 31. heinäkuuta mennessä.
  • Hyvityspyyntö tulee tehdä 31. heinäkuuta 2018 mennessä

Miten minun täytyy toimia, jotta voin hyödyntää tämän kampanjan?

Käy lähimmässä ELIXIA-keskuksessa ja liity jäseneksi täällä. Kampanja koskee vain jäsenyyksiä, joissa on 12 kuukauden sitoutumisaika. Takuuoikeuden hyödyntäminen ja rahojen takaisin saaminen edellyttää, että treenaat vähintään kaksi kertaa viikossa yhtäjaksoisesti kahdeksan viikon ajan. Sinun on täytettävä lomake, jonka myötä jäsenyytesi päättyy ja saat rahasi takaisin. Lomake löytyy kohdasta Asiakaspalvelu – Muita kysymyksiä. Jos olet tyytyväinen treenaamiseen ELIXIAlla, jäsenyytesi jatkuu tavalliseen tapaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään kahdeksan kampanjaviikon jälkeen.

Haluan liittyä jäseneksi jo tänään.

Liity jäseneksi netissä