ELIXIA Redin ennakkomyynti on nyt käynnissä!

Suomen 29. ELIXIA-keskuksen ELIXIA Redin ennakkomyynti on alkanut. Liity Helsingin Kalasatamaan nousevan uuden keskuksen perustajajäseneksi nyt ja treenaa ilmaiseksi keskuksen aukeamiseen asti. Keskuksen suunniteltu avauspäivä on 15.9.2018.

Perustajajäseneksi huippuedulla

ELIXIA Redin ennakkojäsenyyksiä on valittavana kaksi erilaista: kuntosalijäsenyys ja ryhmäliikuntajäsenyys. Molemmilla jäsenyyksillä pääset treenaamaan ELIXIA Redin kuntosalille kaikkina aukioloaikoina. Ryhmäliikuntajäsenyys avaa pääsyn myös lisämaksuttomille ryhmäliikuntatunneille (pl. HiYoga, Prformance ja Build ’n Burn -konseptituotteet).

Ennen ELIXIA Redin aukeamista voit valita itsellesi yhden ELIXIA-keskuksen, jossa haluat treenata ilmaiseksi. Voit valita käyttöösi jonkin näistä keskuksista 15.9. asti: ELIXIA Alexium, ELIXIA Salmisaari, ELIXIA Itäkeskus, ELIXIA Espoonlahti tai ELIXIA Tikkurila.

Ennakkojäsenyyksien hinnoissa otetaan huomioon yritysalennukset, opiskelija-alennukset sekä seniorialennukset. Ennakkojäsenyyksien listahinnat ovat:

- kuntosalijäsenyys (12kk sitoumusaika) 48,00 €/kk

- ryhmäliikuntajäsenyys (12kk sitoumusaika) 59,00 €/kk

Ennakkojäsenyyksien sitoumusaika 12kk käynnistyy, kun keskus aukeaa. Tämä tarjous on voimassa 31.3.2018 asti.

Kiinnostuitko ennakkojäsenyydestä? Liity jäseneksi tai kysy lisätietoja soittamalla 010 3099 490 (MA-PE klo 10-16) tai lähettämällä sähköpostia redi@elixia.fi. Tavoitat meidät myös Facebookissa ja Instagramissa @elixiaredi.

OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ!

Onko sinulla kysymyksiä ELIXIA Rediin tai liittymistarjoukseen liittyen? Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Etunimi
Sukunimi
Numero
Sähköposti
Työnantaja
Mitä asiasi koskee?