ELIXIA-treenipäiväkirja - seuraa treenaamistas!

ELIXIA-treenipäiväkirjan avulla voit seurata sekä Elixialla että muualla suorittamaasi treenaustasi ja kirjata ja kommentoida treenejäsi.

Kaikki treenisi Elixialla kirjataan automaattisesti ELIXIA-treenipäiväkirjaan, mutta voit lisätä siihen myös omia treenejäsi, joita olet tehnyt muualla kuin liikuntakeskuksissamme, esimerkiksi juoksulenkit metsässä, uimahallissa uimiset tai viikonlopun jalkapallo-ottelun.

Treenipäiväkirjassa voit myös kommentoida treenejäsi, jolloin sinun on helpompi seurata edistymistäsi. Aseta jokin tavoite, esimerkiksi juosta kymmenen kilometriä alle tietyn ajan, ja kirjaa aikasi jokaisen juoksulenkin jälkeen treenipäiväkirjaan. Tämä motivoi taatusti! 

Treenipäiväkirjan käyttäminen edellyttää kirjautumisen sähköpostiosoitteella tai jäsennumerolla (jäsennumero on merkittynä jäsenkortin kääntöpuolelle). ELIXIA-treenipäiväkirja on saatavissa sekä verkkosivuiltamme että sovelluksessamme iPhonelle ja Androidille.

Saat kaiken tämän:

ELIXIA-treenipäiväkirjan avulla voit seurata sekä Elixialla että muualla suorittamaasi treenaustasi. Saat käytettäviisi seuraavat:

  • Elixian sisäänkirjautumisten automaattinen kirjaaminen
  • Elixialla ja muualla suoritettujen treenien kirjaaminen
  • Treenikeskiarvo ja tuntien määrä valitulta ajanjaksolta
  • Treenien kommentoiminen


> Siirry harjoituspäiväkirjaasi

ELIXIAn digitaaliset apuvälineet

Harjoituspäiväkirja

ELIXIA-treenipäiväkirjan avulla voit seurata sekä Elixialla että muualla suorittamaasi treenaustasi ja kirjata ja kommentoida treenejäsi.

Varausjärjestelmä

ELIXIAn jäsenenä paikan varaaminen ryhmäliikuntatunneille on helppoa missä tahansa oletkin – netissä, sovelluksen kautta tai liikuntakeskusten varauslaitteilla.

ELIXIA-sovellus

Seuraa kaikkea treenaamistasi missä tahansa sovelluksellamme, joka on saatavissa sekä iPhone- että Android-puhelimille

Haluan liittyä jäseneksi jo tänään.

Liity jäseneksi netissä