Miksi valita ELIXIA?

Helppo valinta

Tunne liikuntasuorituksen jälkeen on sanoinkuvaamaton! Onhan se upeaa, että liikuntasuorituksesta voi saada välittömän palautteen oman hyvinvoinnin, energisyyden, ylpeyden ja iloisemman olemuksen kautta. Liikunta on sijoitus sinuun itseesi – terveyteesi ja hyvinvointiisi. Ja olet sen arvoinen!

Tutkimusten mukaan liikuntaa harrastavat voivat paremmin, ovat parempikuntoisia, onnellisempia ja positiivisempia. Siksi me olemme hyvin iloisia, koska saamme innostaa, motivoida ja aktivoida yli puolta miljoonaa ihmistä Pohjoismaissa liikkumaan säännöllisesti. Joka päivä visiomme on, että mahdollisimman moni saisi elää aktiivista ja terveellistä elämää ja sitä kautta tulla terveemmäksi ja onnellisemmaksi.

Mitkä ovat sinun liikuntatavoitteesi? Haluatko lisää voimaa ja notkeutta? Juosta maratonin tai vain saada lisää energiaa arkeen? Riippumatta tavoitteistasi me voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Lisäksi pidämme huolen, että treenaamisesi on hauskaa. Valinta on helppo – valitse sijoitus itseesi!

Osaamme treenata

Uskallamme ylpeästi todeta, että olemme harjoittelun asiantuntijoita! Olemme Pohjoismaiden markkinajohtaja ja meillä on innovatiivisin sekä täydellisin harjoitusvalikoima, joten ei ole ihmekään, että houkuttelemme parhaat ja innostavimmat ohjaajat. Lisäksi panostamme henkilökuntamme jatkuvaan kouluttamiseen SATS ELIXIA Academyn ja sisaryhtiömme, koulutusyritys SAFEn, kautta. Mutta sinä olet oman elämäsi asiantuntija, ja meidän tehtävämme on olla apunasi ja huolehtia, että saavutat omat tavoitteesi – kuntotasostasi riippumatta.

Teemme treenaamisesta helppoa

Tiedämme, että liikunnan aloittaminen voi olla vaikeaa, vaikka sitä kuinka haluaisi. Siksi me teemme treenaamisen sinulle mahdollisen helpoksi. Meillä on eniten liikuntakeskuksia koko Pohjoismaissa ja markkinoiden ehdottomasti laajin valikoima ryhmäliikuntatunteja, joista löydät varmasti itsellesi sopivia tunteja. Sovelluksemme avulla sinun on helppo suunnitella, tehostaa ja seurata harjoitteluasi – sekä liikuntakeskuksessa että sen ulkopuolella. 

Tarjoamme myös kaikille uusille jäsenille PT Start -tapaamisen, jonka avulla saat hyvän alun treeneillesi ELIXIAssa.

Meille koko perhe on tervetullut! Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, meillä on sinulle tarjottavaa. Meillä on useita senioritunteja ja perheen pienimmille MiniElixia. Voit helposti ja turvallisin mielin jättää lapsesi lastenohjaajiemme huomaan, kun lähdet itse treenaamaan. Born To Move ja Kids Parkour ovat puolestaan suosittuja tunteja hieman vanhemmille lapsille.

Meillä uutuudet ovat ensimmäisenä

Treenaaminen voi olla sekä haastavaa että hauskaa! Siksi tarjoamme maailman johtavien treenitoimijoiden huippukonsepteja. Näitä ovat muun muassa Les Millsin Immersive Fitness, jota kutsutaan myös Cosmonova Cyclingiksi, ja Hot Mojo – meidän ehdottomasti kuumin joogamuoto. Lisäksi omat asiantuntijamme tekevät omia ohjelmiaan, jotta sinulla olisi alan parhaat ja tehokkaimmat ryhmäliikuntatunnit. Tuoreimpia uutuuksiamme ovat Barre ja Yoga for Athletes, joista on jo tullut todellisia vetonauloja jäsentemme keskuudessa. Tulossa on myös lisää kuumia uutuuksia – pidät silmät ja korvat avoimina! 

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi