JOUSTAVA JÄSENYYS

Tunne liikuntasuorituksen jälkeen on sanoinkuvaamaton! Onhan se upeaa, että liikuntasuorituksesta voi saada välittömän palautteen oman hyvinvoinnin, energisyyden, ylpeyden ja iloisemman olemuksen kautta. Liikunta on sijoitus sinuun itseesi – terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Joustavimmat jäsenyydet

Meillä et maksa ikinä palveluista, joita et käytä tai tarvitse. Uuden jäsenyysmallimme myötä pääset kasaamaan itse oman jäsenyytesi, juuri niillä palveluilla joita tarvitset omaan tavoitteeseesi pääsemiseksi. Miten ikinä haluatkaan treenata - salilla, ryhmäliikunnassa, Yogaa tai toiminnallista harjoittelua, niin sinä itse päätät.

Tutustu jäsenyyksiin tästä.

OSAAMME TREENATA

Uskallamme ylpeästi todeta, että olemme harjoittelun asiantuntijoita! Olemme Pohjoismaiden markkinajohtaja ja meillä on innovatiivisin sekä täydellisin harjoitusvalikoima, joten ei ole ihmekään, että houkuttelemme parhaat ja innostavimmat ohjaajat. Lisäksi panostamme henkilökuntamme jatkuvaan kouluttamiseen SATSELIXIA Academyn ja sisaryhtiömme, koulutusyritys SAFEn, kautta. Mutta sinä olet oman elämäsi asiantuntija, ja meidän tehtävämme on olla apunasi ja huolehtia, että saavutat omat tavoitteesi – kuntotasostasi riippumatta.

TEEMME TREENAAMISESTA HELPPOA

Tiedämme, että liikunnan aloittaminen voi olla vaikeaa, vaikka sitä kuinka haluaisi. Siksi me teemme treenaamisen sinulle mahdollisen helpoksi. Meillä on eniten liikuntakeskuksia koko Pohjoismaissa ja markkinoiden laajin valikoima ryhmäliikuntatunteja, joista löydät varmasti itsellesi sopivat tunnit. Sovelluksemme avulla sinun on helppo suunnitella, tehostaa ja seurata harjoitteluasi – sekä liikuntakeskuksessa että sen ulkopuolella. 

Tarjoamme myös kaikille uusille jäsenillemme PT Start -tapaamisen, jonka avulla saat turvallisen ja tehokkaan startin treeneillesi.

Meille koko perhe on tervetullut! Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, meillä on sinulle tarjottavaa. Meillä on useita senioritunteja ja perheen pienimmille viihtyisät lapsiparkit. Voit helposti ja turvallisin mielin jättää lapsesi lastenohjaajiemme huomaan, kun lähdet itse treenaamaan.

MEILLÄ UUTUUDET OVAT ENSIMMÄISENÄ

Treenaaminen voi olla sekä haastavaa että hauskaa! Siksi tarjoamme jatkuvasti innostavia uutuuksia, jotta saisit harjoittelustasi kaiken irti ja motivaatiosi pysyy korkealla.Tuoreimpia uutuuksiamme ovat HIIT the ground sekä Barre ja Yoga for Athletes, joista on jo tullut todellisia vetonauloja jäsentemme keskuudessa. Tulossa on myös lisää kuumia uutuuksia – pidä vain silmät ja korvat avoimina!

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi