Juuli Forssell

Juuli Forssell

Kuntoilufilosofia: "First the basics, then the specifics! Ensin perus asiat kuntoon. Sen jälkeen voidaan lähteä sopivilla keinoilla kohti spesifejä, yksilöllisiä tavoitteita"

Ota minuun yhteyttä: juuli.toivola@elixia.fi

KOULUTUS  

  • Fysioterapeutti (AMK)
  • Tradenomi (AMK)
  • Elixia ryhmäliikunnanohjaus, useita eri koulutuksia
  • Bodytech Kinesiology Taping: Basic Level I -kurssi

MINUSTA:

Olen pirteä ja helposti lähestyttävä tyyppi. Haluan auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi turvallisesti, sinun yksilölliset ominaisuutesi huomioiden. Fysioterapeuttina pyrin ohjeistamaan sinulle mahdollisimman hyvät liiketekniikat ja tarjoamaan apua, jos sinulla on jonkinlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Selvitetään yhdessä sinulle sopivat harjoitteet, jotta saat tuloksena mahdollisimman toimintakykyisen ja hyvinvoivan kehon.

Itse olen liikunnan parissa ollut koko ikäni. Nuorena lajeina on ollut muun muassa yleisurheilu ja showtanssi. Nykyään panostan erityisesti toiminnalliseen treeniin ja voimaharjoitteluun, josta minulla on kokemusta jo yli 10 vuoden ajalta. Kaipaat sitten tsempparia, nousujohteisuutta, fysioterapeuttista näkökulmaa tai uusia ideoita treeniin, niin ota ihmeessä yhteyttä. Laitetaan kroppa kuntoon ja tehdään treenaamisesta se kiva juttu, josta saat energiaa arkeen!

Personal Training palvelut