Saku Mikkola

Saku Mikkola

Kuntoilufilosofia: “Liike on lääkettä!"

Ota minuun yhteyttä: saku.mikkola@elixia.fi

Liikunnallinen elämäntapani on alkanut jo lapsena. Joukkueurheilun parissa olen pelannut ykköslaji jalkapallon lisäksi niin pesäpalloa kuin koripalloakin. Tätä nykyä frisbeegolfharrastus tyydyttää palavaa kilpailuviettiä vapaa-ajalla. Lisäksi kuntosaliharjoittelu ja lenkkeily ovat aina olleet tärkeä osa omasta hyvinvoinnista huolehtimista.

Valmentajana olen aiemmin toiminut juniorijalkapallon parissa laji- ja fysiikkavalmentajana. Nuorten kilpaurheilijoiden valmennuksessa lähtökohtanani on ollut nuorten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tämän vuoksi harjoittelussa olen korostanut perustekniikoiden opettelemista ja monipuolisuutta.

Tähän samaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, perustekniikoihin ja monipuolisuuteen perustan myös ohjaustyöni Personal Trainerina. Asioiden tekeminen oikein ja turvallisesti luo pohjan tehokkalle harjoittelulle, jonka kautta päästään pysyviin tuloksiin.

Valmentajana tahdon mahdollistaa aktiivisen ja liikkuvan elämäntavan kaikille, ja auttaa jokaista löytämään itselle parhaat keinot pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta.

KOULUTUS

  • Degree Programme in Sports and Leisure Management (Liikunnanohjaaja AMK)

Personal Training palvelut