Ida Laisi

Ida Laisi

Kuntoilufilosofia: "Liike on lääke."

Ota minuun yhteyttä: ida.laisi@elixia.fi

KOULUTUS  

  • Fysioterapeutti
  • Fustra-ohjaaja 

Minusta:

Olen entinen telinevoimistelumaajoukkueen voimistelija ja nykyinen liikunta-alan ammattilainen. Koulutukseltani olen fysioterapeutti. Ammatistani johtuen yksi vahvuuksistani on ohjata asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista harjoittelua rajoittavista kiputiloista tai sairauksista. Ohjaamisessa painotan liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa, harjoittelun turvallisuutta, tehokkuutta ja suunnitelmallisuutta.

Lopetin oman urheilu-urani loukkaantumisten vuoksi. Loukkaantumiskierre vaikutti myös päätökseen lähteä opiskelemaan fysioterapiaa. Voimistelu-uran jälkeen olen innostunut kuntosaliharjoittelusta sekä juoksemisesta. Pyrin ylläpitämään monipuolista harjoittelua ja sitä kautta tervettä sekä toimivaa kehoa. Samaa ajatusmaailmaa tuon myös omille asiakkailleni ja heidän harjoitteluunsa.

Aikaisemmin olen työskennellyt urheilijoiden oheisharjoittelun parissa (erityisesti jalkapallo, jääkiekko), fysioterapeuttina ikääntyneiden kanssa sekä ohjannut fustra-harjoittelua kuntosalilla. Fysioterapiakoulutuksessa perehdyin syvemmin eri urheilulajeja tukevaan oheisharjoitteluun sekä monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun. Autankin mielelläni jo valmiiksi hyväkuntoisia ja urheilullisia ihmisiä maksimoimaan oman suorituskykynsä ja kehittämään omia heikkouksiaan.

Olet sitten vasta-alkaja tai kokeneempi urheilija, ota minuun rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset vielä apua harjoittelusi suunnittelussa, kaipaat uusia haasteita tai kärsit jostakin harjoittelua rajoittavasta tekijästä. 

Personal Training palvelut