Helianna Kuusimäki

Helianna Kuusimäki

Kuntoilufilosofia: "Otsa mieluummin hiessä kuin rypyssä!"

Ota minuun yhteyttä: helianna.kuusimaki@elixia.fi

KOULUTUS

  • Auktorisoitu Personal Trainer
  • Gym Instructor
  • Running Trainer

MINUSTA:

Liikunta on aina ollut iso osa elämääni. Kaikista harrastamistani lajeista koripallo kuitenkin nousi ehdottomaksi ykköseksi. Palloilun lisäksi saliharjoittelu astui kuvaan jo hyvinkin nuorena ja myöhemmin olen saanut vaikutteita muistakin lajeista kuten esimerkiksi kuntonyrkkeilystä ja crossfit-harjoittelusta.

Harjoittelussa painotan monipuolisuutta ja liikkeiden oikeaa tekniikkaa. Ohjaamisessa keskityn lihaskunnon kehittämisen lisäksi kokonaisvaltaisesti kehon toimivuuteen kuten koordinaatioon, liikkuvuuteen, ryhtiin ja erityisesti tasapainoon.

Tärkeintä minulle on asiakkaitteni turvallinen valmentaminen, pysyviin tuloksiin pyrkiminen sekä harjoittelun hauskana ja monipuolisena pitäminen, unohtamatta levon ja ravinnon merkitystä.

Reilusti yli 10-vuoden salikokemuksella voin sanoa perehtyneeni erilaisiin harjoitustyyleihin. Yksi vahvuuksistani on muita liikuntaharrastuksia tukeva saliharjoittelu (etenkin palloilu-ja mailalajit).

Pyrin ohjauksissani myös selvittämään, korjaamaan ja ennaltaehkäisemään tyypillisiä tuki-ja liikuntaelimistön ongelmia, erilaisia kiputiloja, asentovirheitä ja vammoja.

Tavoitteenani on löytää juuri sinulle sopiva tapa liikkua, ottaen huomioon mahdolliset toiveesi ja rajoitteesi, lähtötasostasi riippumatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Personal Training palvelut