Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täytyykö olla jäsen, jotta voi osallistua?

Ei tarvitse, kaikki ovat tervetulleita, niin jäsenet kuin he, jotka eivät ole jäseniä! Tarjolla on erilaista ohjelmaa kuntotasoon katsomatta.

Onko ELIXIAn Nordic Training Day -treenitapahtumaan osallistuminen maksullista?

Ei, osallistuminen on maksutonta. Järjestämme kaikissa SATS ja ELIXIA -keskuksissamme avoimien ovien päivän 15. kesäkuuta, jolloin sekä jäsenet että he, jotka eivät ole jäseniä, pääsevät treenaaman kanssamme veloituksetta. Voit osallistua tapahtumaan kaikissa Pohjoismaissa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Osallistu mukaan ja vietä hauska treenipäivä yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Millaiset vaatteet?

Kehotamme käyttämään treeniin sopivia vaatteita eli esimerkiksi T-paitaa/toppia, shortseja ja lenkkareita. Ulkotreeneihin suosittelemme pukeutumaan päivän sään mukaisesti. 

Mitä mukaan?

Jos treenaat keskuksessamme, ota mukaan sisäkengät, treenivaatteet, vesipullo, pyyhe ja oma lukko, jos haluat arvotavarasi lukkojen taa.

Jos haluat osallistua useampaan kuin yhteen ulkotreeniin, tarkista tarkemmat tiedot tapahtumasivulta. Ota kuitenkin mukaan vettä, välipalaa ja aurinkovoidetta, sillä treenin aikana ei ole mahdollisuutta ostaa niitä.

Olen jäsen. Teenkö varauksen tapahtumaan sovelluksella?

Jos olet jäsen, voit varata paikan keskuksissa järjestettäviin ryhmäliikuntatunteihin ELIXIA-sovelluksella tai verkkosivuilla. Lisätietoja tunneista saat nettisivuiltamme sekä keskuksen asiakaspalvelusta. Jos olet jäsen ja haluat osallistua johonkin ulkotreeniin, varaa itsellesi paikka ilmoittautumalla haluamaasi tapahtumaan täällä.

Voinko osallistua useampaan treeniin päivän aikana?

Kyllä, voit ilman muuta osallistua useampaan treeniin. Huomioi kuitenkin, että useimmat ulkotreenimme järjestetään samanaikaisesti klo: 10–14 välillä. 

Voinko varata paikan useammalle tunnille kyseisenä päivänä ELIXIA-sovelluksella?

Voit varata paikan enintään kahdelle keskuksella järjestettävälle tunnille/päivä. Ulkotreeneihin osallistuminen ei vaikuta ELIXIAn varausjärjestelmän kautta tehtyihin tuntivarauksiin. 

Täytyykö olla hyvässä kunnossa?

Aktiviteetteja on suunniteltu sopivaksi eri kuntoisille liikkujille. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan omalla tasollaan. Voit myös kertoa ohjaajalle ennen tunnin alkua rajoitteistasi tai jos jokin mietityttää.

En löydä tapahtumia läheltä.

Jos et pääse osallistumaan treenipäivään liikuntakeskuksissamme tai ulkotreeneissämme, ELIXIA tarjoaa Online Training -palvelun veloituksetta käyttöön 15.6. päivän ajaksi. Pidä siis hauska treenipäivä yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa kotona, pihalla tai vaikka mökillä.